Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Αερωπός Έδεσσας: Άριστες εντυπώσεις άφησε η ομάδα παμπαιδων στο διεθνές τουρνουά

Η συλλογική δουλειά που γίνεται και η σωστή τακτική και προσπάθεια ανάδειξης νέων παικτών που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα τα επόμενα χρόνια αποτελεί γερό θεμέλιο για την συνέχιση της ύπαρξης αυτού του υγιούς συλλόγου που ακούει στο όνομα Αερωπος

Άριστες εντυπώσεις άφησε η ομάδα παμπαιδων του Αερωπου Εδεσσας στο διεθνές τουρνουά που έγινε στην Αθήνα με την συμμετοχή 12 ομάδων κατακτώντας την πρώτη θέση αφου στον τελικό παρουσία 700 περίπου θεατών επικράτησε με σκορ 24-21 του Δούκα.

Στο παιχνίδι αυτό έλαμψε το άστρο των φερελπιδων άσσων Παναγιώτη Μπουτκάρη (τερματοφυλακας), Κώστα Μουμτσιδελη (εκ των κορυφαίων σκορερ), Κώστα Μαρίνου χωρίς να υστερησει κανένας παίκτης απο την ομάδα της πρωτεύουσας του Χάντμπολ στην Πέλλα.

Η συλλογική δουλειά που γίνεται και η σωστή τακτική και προσπάθεια ανάδειξης νέων παικτών που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα τα επόμενα χρόνια αποτελεί γερό θεμέλιο για την συνέχιση της ύπαρξης αυτού του υγιούς συλλόγου που ακούει στο όνομα Αερωπος.

Επίσης να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας του Αερωπου Θωμάς Μουμτσιδελης (σύμβουλος της ΟΧΕ) συνόδευσε την αποστολή της Εθνικής ομάδας Κ 21 στην Σερβία στην πολη του Βελιγραδίου δείγμα του σεβασμού που υπάρχει προς το πρόσωπό του απο την Ελληνική Ομοσπονδία του Χάντμπολ.

Να σημειωθεί ότι στην Εθνική ομάδα Κ 21 συμμετείχε ο ταλαντούχος τερματοφυλακας του Αερωπου Σάκης Αθανασίου αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News