Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά και την Τρίτη όλα τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύσκεψη με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος το πρωί της Δευτέρας, ενώ παράλληλα υπήρξε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη και τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και εντοπίζονται κυρίως στην θέρμανση των σχολικών κτιρίων και στα δίκτυα ύδρευσης. Ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και λύνονται όσο το δυνατόν αμεσότερα όλα τα ζητήματα.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και μαθητική εστία) και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Δήμο Αλμωπίας, για την αμεσότερη επίλυση των ζητημάτων.

Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων.

24 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δεξι η αριστερο αυτι ειναι η ζωη, γεροντα;

      Διαγραφή
    2. Μιλάς με γρίφους γέροντα - DD Warrior Lady 8-1-1017

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είσαι...xazos, anoitos και komplexikos. Άραγε τι ηλικία έχεις; Και πόσο IQ;

      Διαγραφή
  3. Και που είναι ανοιχτά κάτι γίνεται !!! Ας είναι καλά τα φροντιστήρια διαφορετικά ντουβάρια θα ήταν όλα τα παιδιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς πήγες φροντιστήριο!

      Διαγραφή
    2. Θίχθηκες εσύ που δεν πήγες και έγινες επιστήμονας .... !!!!

      Διαγραφή
  4. τα παιδιά ας μείνουν σπίτια τους.Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές δεν θα φροντίσουν τα σχολεία? δεν θα ενδιαφερθούν για τη λύση των προβλημάτων? λογικά κάθε δάσκαλος ή καθηγητής θα πρέπει να χρεωθεί από μια άλλους είδους εργασία.Στα λύκεια έτσι κι αλλιώς η επικοινωνια -μαθημα μπορεί να γίνει μεσω ιντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα στο internet-cafe 8-2 μ.μ αυριο.
      Εχουμε μαθηματικα.
      Θα παρουμε και απουσιες.

      Διαγραφή
    2. Και γαμω τις προτάσεις. Το εκαψες το εξυπνομετρο. Δεν πας κι εσύ στο παγωμένο σχολείο για να τους δερνεις για να ικανοποιησεις το μένος σου εναντίον τους; Θλιβερε

      Διαγραφή
    3. αυριο ολοι οι δασκαλοι με φλογιστρο και καβουρες και για τιμωρια που εχει παγωνια χωρις σκουφο οπως στο δημο σκυδρας

      Διαγραφή
    4. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
      Α Π Ε Ρ Α Ν Τ Η ...

      Διαγραφή
  5. έλα λίγο ακόμα έμεινε μέχρι το Πάσχα πάμε γεραα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένεις το Πάσχα για να κάνεις καμιά δουλίτσα;
      Βαρέθηκες το ραχάτι ε;

      Διαγραφή
  6. Λυπάμαι πάρα πολύ για το σχόλια σας ! Αν γονείς, σκέφτονται έτσι , φανταστείτε το σεβασμό που θα δείχνουν τα παιδιά σας στους εκπαιδευτικούς. Ειδικά η πρόταση, "να ασχοληθούν με άλλου είδους εργασία", είναι κορυφαία ! Μπορείτε να ξεκινήσετε τον λιθοβολισμό μου, ελεύθερα, σας ευχαριστώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ενημερωθεις στοιχειωδώς για την εκπαίδευση εξωτερικου..βλεπε σουηδια νομιζω θα μεινεις κάγκελο...το ιδιο ισχυει και για μερικους παλιας σχολης οπως φαινεται στα παραπάνω Σχόλια...γελιοι....

      Διαγραφή
  7. Οι περισσότεροι καθηγητές πήγαν σήμερα στο σχολείο. ΚΑΛΟ ΘΑ ήταν πρώτα να γνωρίζετε και μετά να μιλάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σημερα ασχετως με τη λειτουργια των σχολειων,η παρουσια μας ηταν υποχρεωτικη..ενας εκπαιδευτικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο ωραίο σχόλιο 8.45. Απέδωσες απόλυτα τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Κανείς δεν γράφει αν η απόφαση είναι σωστή ή όχι. Κατάφέρονται εναντίον των εκπαιδευτικων και κυρίως κατά των δασκάλων με μένος και κόμπλεξ. Ας πάνε στην ευχή ...του Σωρρα

      Διαγραφή
  10. Ψωφατε ολοι να γραφετε βλακειες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τελικα τι θα γινει θα ανηξουν τα σχολεια αυτην την εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε ως εκπαιδευτικός και έχοντας στην ομάδα σου αρκετούς εκπαιδευτικούς σωστά ενέργησες γι αυτούς, εγώ όμως περίμενα άλλη προσέγγιση . Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τι αποφάσισες για τα παιδιά που πάνε φροντιστήριο αργά το απόγευμα και βράδυ, μερίμνησες τουλάχιστον για τη ομαλή τους μετάβαση :::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News