Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Άνθρακας ο θησαυρός! Πασόης για Δασάκι: «Εμείς δεν καταγγείλαμε κάτι, απλά κάναμε μια ερώτηση»

Σκοπός ήταν να δοθούν εξηγήσεις για το ζήτημα που δημιουργήθηκε γύρω από το Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι και τα καθίσματα


Πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Αλμωπίας η σύσκεψη με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων κ. Χρήστου Γεωργίου και των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων κ. Δημήτρη Πασόη, κ. Δημήτρη Ασβεστόπουλο και κ. Ανδρέα Κόγιο.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες και σκοπός ήταν να δοθούν εξηγήσεις για το ζήτημα που δημιουργήθηκε γύρω από το Ανοιχτό Θέατρο Δασάκι και τα καθίσματα.

Ο κ. Γεωργίου τόνισε ότι όλες οι διαδικασίες είναι σύννομες και αποσκοπούν σε θετικά αποτελέσματα για τον τόπο μας, ενώ σημείωσε ότι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο κλήθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων να επισκεφθούν μαζί με την Τεχνική Υπηρεσία το Ανοιχτό Θέατρο για να διαπιστώσουν ότι δεν έχει δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ παραπάνω απ’ ότι προέβλεπε η μελέτη.

Ο κ. Πασόης που ανέδειξε αρχικά το θέμα εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις που δόθηκαν και δήλωσε ότι «εμείς δεν καταγγείλαμε κάτι, απλά κάναμε μια ερώτηση». Και πρόσθεσε ότι θα μπορούσαν να είχαν δοθεί αυτές οι απαντήσεις και να μην πάρει έκταση το θέμα. Ουσιαστικά με την τοποθέτησή του ο κ. Πασόης «μάζεψε» όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο κ. Ασβεστόπουλος από την πλευρά του ανέφερε πως ο ίδιος δεν ασχολήθηκε με το θέμα και υπέδειξε τον κ. Πασόη σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν υπάρχει λόγος να σηκώσει αυτός το βάρος αυτού του θέματος. Επιπλέον, τόνισε ότι κατά την άποψή του δεν υπήρχε θέμα με το Δασάκι και γι’ αυτό δεν είπε κάτι. Παράλληλα σημείωσε ότι το σίγουρο είναι πως δεν υπήρχε δόλος. Μάλιστα, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι χαρακτήρισε «υποτιθέμενη» την καταγγελία του κ. Πασόη, στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα ότι δεν έχει σχέσεις εξάρτησης ως παράταξη. 

Τέλος, ο κ. Κόγιος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις απαντήσεις που δόθηκαν από τη Δημοτική Αρχή.

22 σχόλια:

  1. ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με απλα λογια ο πασοης ζητησε συγνωμη στον μπινο για την καταγγελια του που ηταν λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τασουλης να τα βλέπει αυτά που εξέθεσε τον Πασοη. 'Μήπως τελικά υπάρχει οργανωμένο σχέδιο μεσα στην παράταξη του Πασοη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σίγουρα........ θα σφαχτούν....

      Διαγραφή
    2. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.............

      Διαγραφή
  4. ΜΠΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πασοης ήταν ο πιο τίμιος δήμαρχος που πέρασε από την Αλμωπία και έφυγε φτωχότερος από ότι μπήκε στον δήμο όλα τα αλλά νομίζω είναι περιττά !!!!
    Ελπίζω να το βάλεις το σχόλιο γιατί είσαι φανατικός αντί Πασοης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε καραμαλάκα, θά μας κάνεις καί υποδείξεις,βήμα εχουν όλοι εδώ, ξέρεις πού ημαστε, ελα νά βγάλεις ελευθερα τα εσώψυχα σου καί ασε της μαγκιές ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΉΝ ΚΟΥΡΤΊΝΑ, οσο γιά την τιμιότητα του Πασόη ουδείς τήν αμφισβητησε.Εντυπώσεις στή γυναίκα σου.ΒΑΦ.

      Διαγραφή
    2. γιατι ρε φιλε 8.18 ο Χατζηδημιτριου δεν ηταν τιμιος? ο Αγγιανογλου δεν ηταν τιμιος? ο Ιωαννιδης δεν ηταν τιμιος? ο Μπινος δεν ηταν ο ζερζης δεν ηταν? τους ζυγισες κ εβγαλες συμπερασμα? δεν καταλαβαινεις οτι θιγεις τους αλλους? αλλα μαλλον εσυ εισαι ο φανατιλ και οχι ο Σταυρος, απλα εισαι ενα κακοψυχο υποκειμενο με παρωπιδες.

      Διαγραφή
    3. ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ. 400m 400000 ΕΥΡΩ.
      ΤΟ 1m ΚΟΣΤΙΣΕ 1000 ΕΥΡΩ

      Διαγραφή
    4. Ποιος τοκανε ρε 10.27?

      Διαγραφή
    5. φαντάζομαι ρε 8.18 πόσο φανατικός πασόκος εισαι, σκυλος πρέπει νάσε

      Διαγραφή
    6. γιατι δεν εγινε δημοπρασια ρε παπαρα?

      Διαγραφή
  6. 8.18 ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΕΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΡΕ ΟΥΦΟ, ΑΠΛΑ ΣΟΥΡΘΕ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΑΣΕΣ, ΚΑΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η ουσια ειναι οτι η ομαδφα του πασοη εκανε πατατα. κουνουσαν τισ φωτογραφιεσ περα δωθε λες και ανακαλυψαν την αμερικη. αυτοι δεν ασκησαν διοικηση;;; δεν ξερουν οτι καποια πραγματα γινονται για καλο;;; ελεος με την μιζερια τουσ. μιζεροι ως διοικηση μιζεροι και ωσ αντιπολιτευση αυτοι οι ανθρωποι. τελικα δεν μας απαντησαν ομωσ στα ερωτηματα που τουσ εθεσε ο δημαρχοσ.... αναμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γαργαρα μυριζομαι? η κανω λαθος/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι ντροπή για τους συμβούλους που παράτησαν τον Πασοη και τον αφήνουν να αγωνίζεται μόνος. Τους ανέδειξε και τώρα την είδαν αλλιώς. Κρίμα. Ο κοσμος τα βλέπει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ξεφτιλες οι απο γυρω στον Πασοη, νομιζω οτι τον αφηνουν εκθετο και δεν τ αξιζει γιατι ικανος η μη ικανος ειναι καλο παιδι και το ξερει και ο κοσμος αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον παρέσυραν και τώρα κάνουν την πάπια.. κρίμα

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΥ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ....... ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ..... ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΑ...... ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.........

      Διαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΕ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΠΑΛΙΟΠΑΣΟΚΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΗΔΗΞΕΣ ΑΠ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κοιταχτε ρε παιδια, αφου ο Κοιος ειναι ικανοποιημενος τι καθεστε και συζητατε......που καταντησαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News