Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Σοκ στην Πάτρα: Βίασε την κόρη του και άλλα δύο παιδιά

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία

Υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών και ενός αγοριού ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, βασικός ύποπτος φέρεται ένας άντρας, ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται μετά από ένταλμα του ανακριτή.

Ο άντρας συλληφθείς φέρεται να προχώρησε, από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, σε ασελγείς πράξεις εναντίον της 16χρονης κόρης του, μίας 14χρονης φίλης της και ενός 18χρονου αγοριού.

Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

1 σχόλιο:

  1. Τέτοια θέματα θα πρέπει να αντιμετωπιζονται μόνο νομικά κι όχι δημοσιοποιωντας τα γιατί γίνονται παράδειγματα προς μίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News