Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που κάνει έναν άντρα πραγματικά ελκυστικό!

Τελικά ποιο είναι το μεγαλύτερο θέλγητρο του;

Τι είναι αυτό που κάνει έναν άντρα ελκυστικό άραγε;

Άρθρα επί άρθρων έχουν γραφτεί πάνω σ' αυτό το θέμα κι έχουν χιλιο-αναλύσει τα ελκυστικά χαρακτηριστικά του αρσενικού φύλου από οποιαδήποτε πιθανή σκοπιά. Βέβαια, είναι αρκετά ευνόητο πως οι προτιμήσεις κάθε γυναίκας για τον ιδανικό σύντροφο θα αποκλίνουν. Ωστόσο, όταν μιλάμε για έναν ελκυστικό άντρα το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι συνήθως η εμφάνιση. Και μπορεί όντως η εμφάνιση να αποτελεί ένα μεγάλο μέρος της γοητείας του, όμως δεν είναι αρκετή για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μιας γυναίκας μακροπρόθεσμα. Υπάρχουν πολλά ακόμα χαρακτηριστικά που συνθέτουν κι ενισχύουν σε βάθος χρόνου την ελκυστικότητα ενός άντρα, όπως η δύναμη, η ευγένεια, η υπεροχή, το χιούμορ, η ευφυΐα, η στοργή κ.ά.


Όμως τελικά ποιο είναι το μεγαλύτερο θέλγητρο του;

Ένα μεγάλο μειονέκτημα του αρσενικού φύλου (που δεν προτίθεται για κάποιον ανεξήγητο λόγο να διορθώσει) είναι η υπερβολική χρήση του μελλοντικού χρόνου και κατ' επέκταση οι βαρύγδουπες δηλώσεις, τα μεγάλα λόγια κι οι υποσχέσεις που μένουν ανεκπλήρωτες. Όμως μία πετυχημένη σχέση δεν μπορεί να στηρίζεται σ' ένα αβέβαιο μονοσύλλαβο «θα»! Και κάπως έτσι φτάνουμε στο συμπέρασμα πως οι πιο γοητευτικοί άντρες στον κόσμο είναι εκείνοι που κάνουν πράξη όσα λένε πως θα κάνουν! Και ναι, αυτό είναι ίσως το πιο «σέξι» πράγμα που μπορεί να κάνει ένας άντρας!

Δε δέχεται να σε απογοητεύσει.

Ένας από τους κυριότερους λόγους που ένα ζευγάρι μπορεί να φτάσει στον χωρισμό είναι η απογοήτευση είτε του ενός είτε και των δύο συντρόφων. Γιατί όμως απογοητευόμαστε; Κάθε σύντροφος έχει τις δικές του προσδοκίες, τα δικά του όνειρα και επιθυμεί να τα ικανοποιήσει μέσα από τη σχέση του δίπλα στα όνειρα και τις προσδοκίες του άλλου συντρόφου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως ο τελευταίος έχει πάντα τις ίδιες προθέσεις. Έτσι, η απογοήτευση δεν αργεί να έρθει! Αρχίζουμε να νιώθουμε πως δεν παίρνουμε αυτά που επιθυμούμε ή τουλάχιστον αρκετά από αυτά, τα προβλήματα επικοινωνίας πληθαίνουν και καταλήγουμε να μην είμαστε χαρούμενοι με το έτερον μας ήμισυ. Οι σχέσεις αποτυγχάνουν, αφού οι θετικές προσδοκίες, η ελπίδα για βελτίωση κι ικανοποίηση γρήγορα μετατρέπονται σε απογοήτευση, ματαίωση και θυμό.


Δεν υπάρχει κάτι πιο ωραίο όταν έχεις σχέση μ' έναν άντρα που δε θέλει να σε απογοητεύσει, που αρνείται να το κάνει. Βέβαια, είναι λογικό πως δε θα μπορεί να τα καταφέρνει πάντα. Είναι κάτι το αναπόφευκτο για οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο. Θα υπάρχουν στιγμές που θα σε απογοητεύσει, όμως όταν ξέρεις πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε ευχαριστεί και να σε κάνει χαρούμενη, τότε είναι αρκετό για να του συγχωρείς αυτές τις στιγμές και η απογοήτευση σου να διαρκεί μερικά λεπτά της ώρας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιβεβαιωθείς πως κι εσύ με τη σειρά σου δε θέλεις να τον απογοητεύεις!

Σου δίνει να καταλάβεις πως νοιάζεται πραγματικά για εσένα.

Σε γενικές γραμμές, κάθε άντρας που ενδιαφέρεται να βγει και κατ' επέκταση να κοιμηθεί μαζί σου θα σου πει αυτά ακριβώς που χρειάζεται να ακούσεις εκείνη την στιγμή, ώστε να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Θα σου πει πόσο όμορφη δείχνεις, πόσο υπέροχη είσαι, πόσα πολλά σημαίνεις γι' αυτόν, πως θέλει να περάσει τη ζωή του δίπλα σου και πως θα είναι πάντα εκεί για εσένα, χωρίς όμως απαραίτητα να τα εννοεί όλα αυτά. Για αρκετούς τα λόγια είναι τα πολύτιμα εργαλεία τους για να καταφέρουν να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Και σ' αυτό το σημείο είναι που κάνει τη διαφορά ένας άντρας που ξέρει να κρατάει τον λόγο του, που κάνει πράξη όσα λέει πως θα κάνει, μιας και τα όμορφα λόγια αποκτούν αξία και γνησιότητα όταν προβάλλονται από αντίστοιχες πράξεις. Σε ακολουθεί στις καλύτερες στιγμές της ζωής σου και σε υποστηρίζει στις χειρότερες. Τίποτα δεν τον εμποδίζει να φτάσει μέχρι τέλους μια δύσκολη κατάσταση που σου προκαλεί αβεβαιότητα κι ανασφάλεια, γιατί ενδιαφέρεται για εσένα και είναι πρόθυμος να γίνει το μεγαλύτερο στήριγμα σου. Όταν σου λέει πως θα είναι δίπλα σου όποτε κι αν τον χρειαστείς, είναι πάντα εκεί, ακόμα κι αν σας χωρίζουν χιλιόμετρα.

Μπορείς να τον εμπιστεύεσαι.

Αναμφίβολα, η εμπιστοσύνη είναι το σημαντικότερο θεμέλιο οποιαδήποτε σχέσης. Είναι κυριολεκτικά η ...κόλλα που κρατάει δύο ανθρώπους ενωμένους. Χωρίς αυτή, ακόμα κι η πιο παθιασμένη σχέση έχει ημερομηνία λήξης. Σ' έναν κόσμο όμως που η εμπιστοσύνη οδηγεί στις περισσότερες των περιπτώσεων σε πόνο και πληγωμένα αισθήματα, καταλαβαίνει κανείς πως αποτελεί ένα δύσκολο κομμάτι σε μια σχέση. Όσο αντιφατικό κι αν ακούγεται όταν εμπιστεύεσαι κάποιον από τη μία το κάνεις γιατί νιώθεις σίγουρη γι' αυτόν κι από την άλλη ρισκάρεις, αφού κανείς δε σου υπόσχεται εάν αυτός ο κάποιος θα εκμεταλλευτεί αργότερα την εμπιστοσύνη σου. Ένας άντρας που ακολουθεί τις υποσχέσεις και τα λόγια του, σε κάνει να τον εμπιστεύεσαι, σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια δίπλα του, σε επιβεβαιώνει πως πήρες τη σωστή απόφαση και πως το ρίσκο σου άξιζε.


Όταν λέει πως σ' αγαπάει, ξέρεις πως το εννοεί.

Είναι αρκετά επώδυνο και ψυχοφθόρο να βρίσκεσαι σε μία σχέση που σου προκαλεί συνέχεια αμφιβολίες εάν το άτομο που είσαι μαζί, το άτομο που νοιάζεσαι κι αφιερώνεις μέρος της ζωής σου, σε αγαπάει πραγματικά. Συχνά αμφιβάλλουμε χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος, όμως υπάρχουν φορές που οι λόγοι είναι αρκετοί. Άλλωστε πως να πιστέψεις κάποιον που ισχυρίζεται πως σε αγαπάει όταν οι πράξεις του δηλώνουν το αντίθετο;

Ένας άντρας που κάνει ακριβώς αυτά που λέει, δεν πρόκειται να πει λόγια που δεν τα εννοεί ή να δώσει υποσχέσεις που γνωρίζει πως δεν είναι πρόθυμος να πραγματοποιήσει, ειδικά όταν πρόκειται για τη γυναικά που αγαπάει. Πράγμα που σημαίνει πως δύσκολα θα την κάνει να αμφιβάλλει για τα συναισθήματα και τις προθέσεις του. Για να νιώθεις ευτυχισμένη σε μια σχέση πρέπει να πιστεύεις πως αυτός που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει πραγματικά. Κι όχι απαραίτητα να στο λέει συνέχεια για να σε επιβεβαιώνει, αλλά να σε κάνει να το αισθάνεσαι με την ύπαρξη του στη ζωή σου! Κι αν όλα τα παραπάνω φαίνονται βγαλμένα από κάποιο φανταστικό παραμύθι, τότε χαίρομαι ακόμα περισσότερο που γνώρισα από κοντά ένα τέτοιο ...μυθικό πλάσμα!

---
Πηγή: neopolis.gr

7 σχόλια:

  1. καλα ολα αυτα που λετε, αλλα ρωτηστε και μενα αν ποτε με ικανοποιησε σεξουαλικα, εντεκα χρονια παντρεμενη και απ το ιντερνετ μαθαινω τι εστι οργασμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ετσι μετα γυνόμαστε πουτάνες αν, λεω αν...

      Διαγραφή
    2. Κ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ

      Διαγραφή
  2. δέν μάς ειπατε κυρία μου αν τά καταφέρνετε μόνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που ειναι το τζι βρε παιδια πητε μου και μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News