Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Επί ποδός ο Δήμος Αλμωπίας για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επί ποδός βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες ο Δήμος Αλμωπίας, ο οποίος με όσα μέσα διαθέτει δίνει πραγματική μάχη για τον αποχιονισμό των οδικών δικτύων και την διατήρηση της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων.

Ιδιαίτερα στους ορεινούς οικισμούς απαιτείται μεγάλη προσπάθεια, η οποία επιτυγχάνεται μέσα από τον σωστό προγραμματισμό που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και συντονιστής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας κ. Στέφανος Αβραμίκας.

Ρίψεις αλατιού πραγματοποιούνται σε όλη την έκταση του Δήμου Αλμωπίας και ιδιαίτερα στους οικισμούς που σημειώθηκαν χιονοπτώσεις, όπως Αρχάγγελος, Περίκλεια, Λαγκαδιά, Αετοχώρι, Πιπεριά, Λουτράκι, Όρμα, Μεγαπλάτανος, Σαρακηνοί, Κορυφή και Πρόμαχοι.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και συντονιστής της πολιτικής προστασίας του Δήμου Αλμωπίας κ. Στέφανος Αβραμίκας, συγχαίρει τον Προϋστάμενο του Εργοταξίου κ. Γιώργο Ιατρίδη και τους εργαζομένους του Εργοταξίου που δουλεύουν μέσα σε αντίξοες συνθήκες για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων.

















2 σχόλια:

  1. οι τρυπες του αποχετευτικου πότε θα ασφαλτοστρωθουν? μνημείο προχειρότητας.Ουδεμιά πρακτική βελτίωση στη καθημερινότητα του πολίτη αυτό το έργο.Ουδεμία.Άλλοι κερδίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε προβλεφθεί οτι θα χιονίσει.
      Και αυτόματα θα κλείσουν και οι τρύπες

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News