Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Βροχές, χιόνι και νοτιάδες φέρνει ο «Βίκτωρ»

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, πλήττει από το βράδυ της Κυριακής πολλές περιοχές της Ελλάδας, κυρίως στα βόρεια

Πριν προλάβουν να επουλωθούν οι πληγές που άφησε πίσω της η «Αριάδνη», ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό, ο «Βίκτωρ» φέρνει βροχές, καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις και ενισχυμένους νοτιάδες.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας, πλήττει από το βράδυ της Κυριακής πολλές περιοχές της Ελλάδας, κυρίως στα βόρεια. Σύμφωνα με το δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, τα χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και από Δευτέρα και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Στη Θεσσαλονίκη επικρατούν νεφώσεις, ενώ νιφάδες χιονιού έπεσαν νωρίτερα -το πρωί- σε ορεινές περιοχές πέριξ της πόλης, όπως το Ασβεστοχώρι, το Φίλυρο και το Ρετζίκι. Κλειστός λόγω χιονόπτωσης είναι ο δρόμος Αγίου Βασιλείου - Χορτιάτη. Το θερμόμετρο, λίγο μετά τις 10 το πρωί, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν στους 5 βαθμούς Κελσίου.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εφοδιάζεται με νέες ποσότητες αλατιού, καθώς από το βράδυ της δευτέρας ως και την Πέμπτη αναμένεται το νέο κύμα χιονιά στην πόλη.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News