Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Διπλή ενίσχυση για τον Μ.Α. Αρσενίου

Η διοίκηση του Μ.Α. Αρσενιου κινείται μεταγραφικα και ψάχνει παίκτες για την ενίσχυση της

Μπορεί η αποχώρηση του Μάκη Καρυπιδη να ξάφνιασε πολλούς όμως η διοίκηση του Μ.Α. Αρσενιου κινείται μεταγραφικα και ψάχνει παίκτες για την ενίσχυση της.

Ηδη προχώρησε στην απόκτηση του Αντώνη Τζιμου απο την Νίκη Αγκαθιας Ημαθίας ενος παίκτη που εχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του γειτονικού Νομού ενω απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την επιστροφή του Αρμαντο Λάσκα που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ΑΕ Ευόσμου στην Α Κατηγορία της ΕΠΣΜ.

10 σχόλια:

  1. σπουδαίο ταλέντο ο Καρυπίδης,χάθηκε τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λες χάθηκε τι εννοεις ?
      Τζάμπα τον έχασε το Αρσένι ή οτι θα χάσει το ταλέντο του στο Μαυροβούνι ?

      Διαγραφή
    2. Το Μαυροβούνι δεν έδωσε χρήματα. Ο παίκτης ζήτησε να φύγει λόγω προσωπικού θέματος που έχει στο εν λόγω χωριό και η διοίκηση του Αρσενίου το σεβάστηκε,τον άφησε ελεύθερο και δεν απαίτησε κάτι. Μην σας παραμυθιάζει ο Μαρινάκης του Μαυροβουνίου. Η αξία και το ταλέντο του πάντως είναι δεδομένα.

      Διαγραφή
    3. Το ξέρουμε οτι ζοριζεστε που το Μαυροβούνι εναι πιο ψηλά απο εσάς

      Διαγραφή
    4. Επειδή λέμε την αλήθεια ζοριζόμαστε; Ωραίο σκεπτικό.

      Διαγραφή
    5. K pou eisai poio psila re megale sta metaksh mas paixnidia dn me kerdises pote kupello k protathlima

      Διαγραφή
  2. Ο προπονητής ο κυριος ρουλης είναι πολυ καλος ξερει να χειρίζεται μια ομαδα και φροντίζει να υπάρχει καλο κλιμα στην ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομαδα του αρσενιου πρεπει να εχει βασικο κορμο απο πιτσιρικαδες χωριανους οι οποιοι να πλαισιονονται απο εμπειρους παιχτες οπως ο καραφουλιδης, ο γατσος και ενας εμπειρος στοπερ. Η ομαδα του αρσενιου ειναι μια αρκετα τακτοποιημενη ομαδα, με ιστορια, με τον ρουχισμο της, με τον νεο προπονητη, τον κυριο ρουλη ο οποιος ξερει που βρισκεται, οι γνωσεις του για μπαλα ειναι δεδομενες. Πιστευω στην παραμονη της ομαδος κ απο το καλοκαιρι με καθαρο μυαλο, περισσοτερη εμπειρια απο τα φετινα λαθη, θα εχει μια αξιοπρεπεστατη σεζον. Hala great alexander. Ya nada maw

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News