Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Συζητάμε να κάνουμε δημοψήφισμα

Διαβάστε λεπτομέρειες

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος αφήνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, Χρήστος Σιμορέλης.

Ο Χρήστος Σιμορέλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, μιλώντας στην Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ερωτηθείς σχετικά με το αν γίνονται δεκτά τα νέα μέτρα για μετά το 2018 που προτείνουν οι δανειστές να λάβει η ελληνική κυβέρνηση δήλωσε:

«Εκλογές θα γίνουν το 2019, γιατί αυτή τη στιγμή οι εκλογές είναι καταστροφικές για την ελληνική οικονομία, την ώρα που η ελληνική οικονομία σταθεροποιείται. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, η κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει καινούρια μέτρα, εμείς δεν πρόκειται να δεχθούμε καινούρια μέτρα και πέρα από κει υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να φτάσουμε στον ελληνικό λαό και να ζητήσουμε την άποψη του, όπως το δημοψήφισμα. Είναι μια από τις λύσεις που συζητάμε».

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑ...ΚΙΕΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να συζητήσετε πότε θα παραιτηθείτε μόνο αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοια ατομα παλι δημοψηφησμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εαν ειναι οχι στα νεα μετρα τι θα γινει θα το κανετε πα λι
    ναι εχετε προυπηρεσια σε αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News