Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Επί ποδός ο Δήμος Αλμωπίας για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Δήμος Αλμωπίας και οι υπηρεσίες του βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου γίνεται ρίψη αλατιού στα τμήματα του οδικού δικτύου όπου σημειώνεται χιονόπτωση ή παγετός. Ωστόσο, οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες δυσχεράνουν τη δράση του αλατιού και γι’ αυτό εφιστούμε την προσοχή στους οδηγούς, τους οποίους καλούμε να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι θερμαίνεται η αίθουσα του ΚΑΠΗ στην κεντρική πλατεία Αριδαίας, στην οποία μπορούν να προστατευτούν από το κρύο και τους καλούμε να επικοινωνούν μαζί μας ή με το Α.Τ. Αριδαίας για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν ή αντιληφθούν για την καλύτερη και πιο άμεση ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News