Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Πάτρα: Εγκατέλειψαν τρία αγγελούδια - Τα βρήκαν αγκαλιασμένα στο δρόμο!

Είναι ηλικίας περίπου 4 ετών, 5 μηνών και 1,5 έτους

Θρίλερ με τα τρία, πιθανότατα αδερφάκια, που εντοπίστηκαν απέναντι από νοσοκομείο. Είναι ηλικίας περίπου 4 ετών, 5 μηνών και 1,5 έτους...

Δύο νήπια και ένα μωρό εντοπίστηκαν την περασμένη Δευτέρα εγκαταλελειμένα απέναντι από το 409 να περιφέρονται στην περιοχή, χωρίς τη συνοδεία κάποιου γονέα. Ο Διευθυντής της παδιατρικής του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων, Γιώργος Κροκιδάς, μίλησε για το περιστατικό και την κατάσταση των τριων μικρών κοριτσιών τα οποία αξίζει να αναφέρουμε, δεν έχει αναζητήσει κανείς, εδώ και 48 ώρες. Το μεγαλύτερο παιδί είναι σχεδόν 4 ετών. Εντοπίστηκε να κρατάει στην αγκαλιά του το πιο μικρό - επι της ουσίας βρέφος.

Η καταγωγή τους δεν έχει ξεκαθαριστεί ωστόσο εκτιμάται πως προέρχονται από οικογένεια Ρομα ή είναι αλλοδαπά. Στο νοσοκομείο, σύμφωνα και με τον κ. Κροκιδά, τους μιλούν -κυρίως στο μεγαλύτερο που είναι περίπου 4 χρονών- αλλά δεν ανταποκρίνονται, σαν να μην καταλαβαίνουν τη γλώσσα.

Tα τρία παιδάκια είδαν εγκαταλελειμένα στον δρόμο περαστικοί από το σημείο. Μάλιστα στο σημείο εκλήθη και η αστυνομία. Πρόκειται για τρια κοριτσάκια τα οποία πολύ νωρίς γνώρισαν την "κακουχία της ζωής". Είναι ηλικίας περίπου 4 ετών, 5 μηνών και 1,5 ετών. Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ενώ επι τόπου κλήθηκαν και στελέχη του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου Πατρών. Το θετικό είναι πως τα παιδιά δεν έχουν στο σώμα τους κάποια σημάδια κακοποίησης και είναι σε καλή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News