Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Δίνουν εξετάσεις και κρατούν τη θέση τους όσοι μπήκαν στο Δημόσιο με «πλαστά» πτυχία

Κλασική περίπτωση Ελλάδας

Δεν τιμωρούνται όσοι μπήκαν στο δημόσιο με άκυρους τίτλους. Δίνουν απλώς εξετάσεις και κρατούν τις θέσεις τους! Απίστευτα πράγματα συνεχίζουν να γίνονται στην Ελλάδα της κρίσης. Νωρίτερα έγινε γνωστό από το υπουργείο Παιδείας ότι οι τίτλοι σπουδών από 17 ιδιωτικά σχολεία κηρύσσονται άκυροι και οι απόφοιτοί τους αποκλείονται από διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για διορισμό στο Δημόσιο.

Ωστόσο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν οι απόφοιτοι που έχουν ήδη προσληφθεί στο δημόσιο ή πρόκειται να προσληφθούν δώσουν απλώς εξετάσεις, για να τους χορηγηθούν νόμιμοι τίτλοι!

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών, η νομιμοποίηση μέσω εξετάσεων δεν ισχύει μόνο για όσους αναμένουν διορισμό ή επρόκειτο να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, αλλά και για τους ήδη διορισμένους στο Δημόσιο.

Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που τόσα χρόνια κορόιδεψαν το δημόσιο ή ετοιμάζονταν να το κοροϊδέψουν όχι μόνο δεν θα έχουν καμία τιμωρία αλλά θα «αναγκαστούν» απλώς να δώσουν εξετάσεις!

Μάλιστα, η ΕΡΤ κάνει λόγο για εκατοντάδες σπουδαστές συγκεκριμένων εκπαιδευτηρίων από το 1998 που έχουν πάρει πτυχίο με άριστο βαθμό και εργάζονται ακόμα και σε ευαίσθητους τομείς στο ΕΣΥ ως νοσηλευτές, χωρίς καν έχουν φοιτήσει σε κάποιες περιπτώσεις!

Σημειώνεται ότι ο βαθμός 20, έχει 1.000 μόρια στον διορισμό του ΑΣΕΠ.

6 σχόλια:

  1. axristi tou elinikou dimosiou anti na tous klisoun mesa 8a tous kanoun kai proslici san den nteponte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το κράτος που μας κληρονόμησαν τα ΠΑΣΟΚΙΑ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και βάλε, Ντροπή! Τί έχουν να πούνε τα σημερινά λαμόγια της πολιτικής για τα νέα παιδιά που έχουν σωρεία τιτλων πτυχίων και δεν δουλεύουνε γιατί τους πήραν τις θέσεις οι απατεώνες που δεν τιμωρούνται. Πράδειγμα και για άλλους. Πάρτε πλαστά πτυχία και δουλέψτε όπου θέλετε. Πάει περίπατο η πλαστογραφία του ΠΚ Όχι ρε γα...,ο να πάνε στο δικαστήριο όλοι αυτοί και να δώσουν πίσω όσα λεφτά πήραν στερώντας τις θέσεις τους από άλλους σωστούς και τίμιους.Πού είναι η δικαιοσύνη; Τι θα πω εγώ τώρα στο παιδί μου που τελείωσε Πανεπιστήμια και κλαίει βλέποντας αυτά μέσα στα ντουβάρια του σπιτιού μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTA MONO OI ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αριδ. Νεwς ,γιατι δεν αντεχεις την αληθεια και δεν δημοσιευεις σχολια ,που αναφερονται για τους πρωην κ για τους νυν και για την εικονα που διαμορφωσαν, στην Ελλαδα ?? {εχω διαβασει χειροτερα "γαλλικα" απ το μπου...λε"}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και άμα δε τα καταφέρουν την πρώτη φορά θα ξαναδώσουν και θα ξαναδώσουν μέχρι να βγουν σύνταξη.
    Μόνο 500 χιλιάδες φύγανε έξω;
    Πάλι καλά να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. SYRIZA DEN UELATE PLHRVSTE TVRA TOYS AXRHSTOYS KAI OI NEOI 8A MENOUN ANERGOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News