Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο Κώστας Πηλαδάκης είχε παντρευτεί στο παρελθόν τη Ντορέττα Παπαδημητρίου

Έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ο

50χρονος επιχειρηματίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν από μερικές εβδομάδες κι εκείνη είπε αμέσως το «ναι».

«Είμαι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά να αποκτήσω παιδί» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια, καθιστώντας σαφείς τις επιθυμίες της σε προσωπικό επίπεδο.


Αξίζει να πούμε, ότι σε πρακτικό επίπεδο δεν θα αλλάξει τίποτα στη σχέση του ζευγαριού, καθώς τα τελευταία τέσσερα χρόνια ζουν κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα όμορφο σπίτι τη Γλυφάδα.

Ο Κώστας Πηλαδάκης είχε παντρευτεί στο παρελθόν τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, με την οποία απέκτησε δύο γιους, τον 10χρονο σήμερα Διονύση και τον 9χρονο Φίλιππο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News