Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Άψογη η συνεργασία Δήμου Αλμωπίας και Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύσκεψη με εκπροσώπους του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Α. κ. Κώστας Ζαχαριάδης.

Σκοπός αυτής της συνάντησης ήταν η συζήτηση γύρω από την εύρυθμη συνεργασία σε σχέση με τις δραστηριότητες του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας ο οποίος προσφέρει σημαντικές διοργανώσεις και διακρίσεις στην περιοχή μας χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για το τένις στην Αλμωπία.


Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα της εύρυθμης λειτουργίας των γηπέδων που φιλοξενούν τον Όμιλο Αντισφαίρισης, με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να προθυμοποιούνται ως Όμιλος να καλύπτουν κάποια από τα λειτουργικά έξοδα όπως είναι ο ηλεκτροφωτισμός.

Παράλληλα, έγινε εκτενής αναφορά στη δημιουργία αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Αλμωπίας που θα στεγαστεί στην πρώην «κλειστή αγορά», η οποία έχει ήδη αλλάξει χρήση με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και θα αποτελέσει έναν χώρο αθλητικών, πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων και ταυτόχρονα θα φιλοξενεί τα γειτονικά σχολεία για τα μαθήματα της γυμναστικής.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, όπου ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άψογη συνεργασία και ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Πέτρος Τσαρκνιάς τόνισε ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια η οποία όλα αυτά τα χρόνια αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News