Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Ρούπα και Μαζιώτης πλήρωσαν κανονικά τον ΕΝΦΙΑ

Είχαν πληρώσει κανονικά τον ΈΝΦΙΑ μιας οικίας στην Καλαμάτα

Σημαντικές, αλλά και... ασήμαντες λεπτομέρειες προκύπτουν από τις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα.

Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης είχαν πληρώσει κανονικά τον... ΈΝΦΙΑ μιας οικίας στην Καλαμάτα!

Παράλληλα, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι πολλές από τις πληροφορίες που εμπεριέχονταν στις σημειώσεις ήταν από ανοιχτές πηγές και γνωστό αριθμό κλήσης για πληροφορίες καταλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News