Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα

Τι ζητάει για το παιδί της

Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα, προκειμένου να δοθεί το παιδί της στη μητέρα και στην αδελφή της.

Σε δήλωσή της, που διάβασε έξω από τη ΓΑΔΑ η αδελφή της, η συλληφθείσα δηλώνει αμετανόητη, τονίζοντας πως οι αρχές έχουν απαγάγει το παιδί της, για να την εκδικηθούν.

«Εγώ η Παναγιωτα Πόλα Ρούπα δηλώνω ότι ήμουν και θα είμαι μέχρι να πεθάνω αμετανόητη του συστήματος. Το παιδί το βάζουνε μέσα σε αυτόν τον πόλεμο και το εκδικούνται περισσότερο επειδή θέλουν να εκδικηθούν εμένα. Εχουν απαγάγει το παιδί και δεν ξέρω που βρίσκεται από τα ξημερώματα, που μας έχουν συλλάβει. Βρισκόμαστε σε πόλεμο είναι γεγονός, όμως το να πολεμάνε το παιδί μου με το να αρνούνται να μου το φέρουν να το δω και με το να αρνούνται να το δώσουν άμεσα σε συγγενείς πρώτου βαθμού και με το να απειλούν πως θα πάει σε ίδρυμα είναι η πιο ποταπή πράξη σε αυτόν τον πόλεμο. Αυτοί που βρίσκονται στον κρατικό μηχανισμό είναι σκουλήκια γιατί πολεμάνε ένα παιδί 6 χρονών», αναφέρει στη δήλωσή της και προσθέτει:

Και θέλω να πω ότι ξεκινάω τώρα απεργία πείνας, προκειμένου να δοθεί το παιδί τώρα στη μάνα μου και στην αδελφή μου. Οσον αφορά εμένα θα παραμείνω εχθρός τους μέχρι να πεθάνω και δεν θα με λυγίσουν ποτέ. Ζήτω η επανάσταση».

5 σχόλια:

  1. Πόσα παιδιά έχουν χασει η κινδυνεψαν να χάσουν τους γονείς τους η δικούς ανθρώπους απο τις δολοφονικές ενέργειες της πολας( Άκου Πόλα... )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είναι πραγματική όμως η απεργία επαναστάτρια του κ@Λου.Οχι μόνο απο το συσσίτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ζωη κοτες οι αριστεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είστε τόσο δειλοί και τόσο μικρόψυχοι! Που τσουβαλιάζετε αδίστακτα και ένα 6χρονο στις "αμαρτίες γονέων"! Τότε ποιά η διαφορά σας με την κάθε Ρούπα; Που αναμασάτε βλακείες. Εσείς είστε κότες και όχι μόνο! Γιατί βγάζετε γινάτι σε ένα 6χρονο, εξαιτίας των γονιών του, που πρακτικά σημαίνει ότι θα κάνατε το χειρότερο αν είσασταν σίγουροι ότι θα γλιτώνατε. Οι Ρούπες τουλάχιστον κάνουν αλά ξέρουν ότι έχουν το κεφάλι τους στον ντορβά και όχι μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News