Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Ο Μάκης Καρυπίδης στη Δόξα Μαυροβουνίου

Mε συνοπτικές διαδικασίες

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για την Δόξα Μαυροβουνίου που με συνοπτικές διαδικασίες απέκτησε τον επιθετικό Μάκη Καρυπιδη που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Μ.Α. Αρσενιου και ηταν εκ των πρωταγωνιστων της περσινής εκπληκτικής σεζον και της ανόδου στην Α1.

Ο ταχύτατος άσσος που έχει αγωνιστεί με επιτυχία παλιότερα σε Ηλιούπολη Αττικής, Άρη Πρ. Ηλια, Εδεσσαικο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τους Μαυραετους που με την κίνηση αυτή δείχνουν ότι θέλουν κάτι παραπάνω απο την δεύτερη θέση όπου είναι τώρα.

4 σχόλια:

  1. Οι εδεσσαοι γιο γιο θα σας κανουν παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ποιον θα τους κάνουν γιο γιο? Με τον Μεταξά και τον Λαφ?

      Διαγραφή
    2. ayto to gio gio to akougame kai ston prwto gyro!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Μεγαλο βήμα στην καριέρα του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News