Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά και την Παρασκευή τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος πραγματοποίησε σύσκεψη, ενώ παράλληλα υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη, τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συντονιστή της πολιτικής προστασίας κ. Στέφανο Αβραμίκα.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκ νέου τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας της χιονόπτωσης των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών. Ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και λύνονται όσο το δυνατόν αμεσότερα όλα τα ζητήματα.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας (παιδικοί σταθμοί πλην 1ου και 2ου Αριδαίας, Ξιφιανής και Ίδας, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και μαθητική εστία) και την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δήμήτρη Μπίνου (αριθμ. πρωτ. 621/53/12-1-17).

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Δήμο Αλμωπίας, για την αμεσότερη επίλυση των ζητημάτων.

27 σχόλια:

  1. Επιτελους στειλτε τα παιδια σε παγωμενα σχολεια !Οι δασκαλοι φταινε για ολα μα για ολα ελεος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε/κυρία που το λες αυτό, έχεις διδαξει η έχεις διδαχτεί σε μια παγωμένη ταξη; Ούτε να σκεφτείς δεν μπορείς υπό τέτοιες συνθήκες...Ένα έχω να πω..έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λέγονται!

      Διαγραφή
    2. Ο δασκαλακος ήταν λεβεντια. Γειά σου Βουτσα επικαιρε

      Διαγραφή
  2. Εγω το παοδι μου σε παγωμενο σχολςιο δεν το στελνω μπρα βο σας κ. Δημαρχε αν θες πανε εσυ βλημμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε παιδιά σας παρακαλώ να μην βρίζουμε ο ένας τον άλλον όλοι είμαστε αδερφοια.

      Διαγραφή
    2. Κλειστε τα μια και καλη για παντα αντε τεμπελιδες δημοσιοι υπαλ....

      Διαγραφή
  3. Το προβλημα δεν περιοριζεται στο δημο μας μονο και τα βαζετε μαζι του.Ειναι σχεδον πανελλαδικο.ελεος!!περασαμε μια εντονη κακοκαιρια.ολη αυτην την ορεξη για μαθηση κρατηστε την ..δε θα παει χαμενη αρκει να ειναι πραγματικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι δε βγαινει φωτο εξω απο τα κλειστα σχολεια ο δημαρχος?εργο του και αυτο.δημοσιευσε το βαφειαδη ουτε τα μισα δεν ανεβαζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι γουσταρει κανει, κουμαντο στα ποδια της γυναικας σου.....αν προλαβαινεις δηλαδη, αλλιως καντην για αλλα μπλοκ

      Διαγραφή
    2. εσένα τι σε νοιάζει τι κανει ο δημαρχος ρε μαλακα? οτι γουσταρει θα κανει και στο φιναλε άντε και γαμησου που λες και για τον βαφειαδη

      Διαγραφή
    3. Ποσο πιο ανοητος μπορεις να γινεις 5.40.εχεις αντιληφθει τι κατασταση επικρατει γενικα λογω ψυχους?ο δημαρχος σου φταιει που δε λειτουργουν τα σχολεια? Κολλησε το μυαλουδακι σου απο το κρυο το πολυ??

      Διαγραφή
  5. 7.37 είσαι υπασπιστής του δημάρχου? γιατί τσιμπας με λίγη κριτική ? με το ζόρι εκλεχτηκες ? εσυ δεν μας ζητούσες ψήφο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πότε γαμάς ρέ φίλε; μήν αφήνεις κενά, ακου εναν παλιό.

      Διαγραφή
    2. Μπράβο στο δήμαρχοΔεν γίνεται τα παιδιά να κάνουν μάθημα σε παγωμένες τάξεις.Ποιος δέχεται να στείλει το παιδί του σε τοσε χαμηλές θερμοκρασίες?

      Διαγραφή
  6. Οι δάσκαλοί κανονικά πληρώνονται τώρα? Κ ας κάθονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΡΕ. ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ. Δεν πήραν αυτοί τη απόφαση για τα κλειστά σχολεία. Εσύ τι προτείνεις να κάνουν; Να καθαρίζουν τους δρόμους από τα χιόνια; Να σπάζουν πέτρες; Να τους δέρνουν στην κεντρική πλατεία οι κομπλεξικοί; Να τους γίνει περικοπή μισθού;
      Από αυτούς έμαθες γράμματα, όπως και τα παιδιά σου (αν έχεις;) Αϊ σιχτήρ μας πρήξατε πια.
      Υ.Γ: Πρόσεξε μη πεις καμιά μαλακία.

      Διαγραφή
    2. Απολυτο δικιο! Συμφωνω μαζι σου.(αλλος πολιτης) επισης εσυ πιο πανω που σε θυγει που οι δασκαλοι δεν δουλευουν αν νομιζεις πως μπορεις να διδαξεις το παιδι σου διδαξτο και μη το στελνεις σχολειο. Η μαλλον γινε δασκαλος και διδαξε αν μπορεις. Μπορεις; Εξω απτο χορο ολοι χορευουν! Ο καθενας τη μαγκια του!

      Διαγραφή
  7. Κυρια Βαφειαδη κατω στους ορους χρησης που ισχυουν για τη δημοσιευση σχολιων αναφερετε οτι τα υβριστικα σχολια δεν δημοσιευονται και διαγραφονται απο την συντακτικη ομαδα σας.Θα σας παρακαλουσα να το πραξετε,ειναι πολυ ασχημο να δημοσιευετε υβρεις και νομιζω οτι μ αυτον τον τροπο προκαλειτε τον κοσμο να γραφει πραγματα ανειπωτα.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα υβριστικα που αναφεροντε ονομαστικα σε καποιον φανταζομαι, εσυ ουτως η αλλως εισαι φαντασμα, ανονυμος θελω να πω, αρα προς τι η εξυπναδα σου, αντε χωσου κατω απ το στρομα σου και νιωσε ερωτα.

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ με την απόφαση του Δημάρχου αλλά για τους εκπαιδευτικούς γιατί κλειστά? Να πηγαίνουν κανονικά στα σχολεία τους να καθονται μέσα στα γραφεία τους όπως σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με την απόφαση του Δημάρχου αλλά για τους εκπαιδευτικούς γιατί κλειστά? Να πηγαίνουν κανονικά στα σχολεία τους να καθονται μέσα στα γραφεία τους όπως σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.επίσης να καταγράψουν τυχόν ζημίες ώστε να επί διορθωθούν οχι απο τους ιδιους εγκαίρως και όχι σε βαρος των μαθητων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα οι εκπαιδευτικοι πηγαινουν στα σχολεια. Στην Περικλεια ανεβαινει η κ υρια Δεσποινα

      Διαγραφή
    2. Αυτό που λες γίνεται ήδη από τους Διευθυντές. Ένα άτομο αρκεί για να καταγράψει τις ζημιές. Οι υπόλοιποι για πιο λόγο να ταλαιπωρούνται?? Θα ξεσηκωθεί κάποιος να έρθει από Θεσσαλονίκη για να κάτσει 5 ώρες να φυλάει ένα άδειο κτίριο. Είστε σοβαροί??

      Διαγραφή
  10. ΤΌ ΧΙΌΝΙ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...και την άλλη εβδομάδα κλειστά τα σχολεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ μας αρέσει που χιόνισε είχαμε να δούμε χιόνι πολλά χρόνια στην πόλη μας το απολαύσαμε το χαρήκαμε όσων αφορά τα σχολεία γιατί τόση δυσανασχετηση δε μπορώ να καταλάβω λες και δε θα προλάβουμε να μάθουμε γραμματα εδώ ο κόσμος χάνεται κι εμείς ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα όσο για τους δασκάλους τι να κάνουμε παιδιά όταν έπρεπε να επιλέξουμε επάγγελμα και οι γονείς μας έλεγαν να γίνουμε δάσκαλοι εμείς κάναμε τους δύσκολους τώρα καλά να πάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News