Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Παραδοσιακό γλέντι με τον Σύλλογο Προμάχων - Χαμός από κόσμο

Ευχόμαστε καλή χορευτική χρόνια με υγεία σε όλους

Βγήκε νικητής ο ετήσιος χορός του συλλόγου μας παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν. Μια βραδιά γεμάτη με παιδικές φωνές, χαμογέλα με πλήθος κόσμου και παραδοσιακούς χορούς με την ορχήστρα Μακεδονικός Ήχος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο τα μελή και οι φίλοι του μορφωτικού και χορευτικού συλλόγου Προμάχων «Οι Πρόμαχοι» θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσους παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό μας και συνέβαλαν για την όμορφη βραδιά.

Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το Κέντρο Παραδοσιακό για την άμεση ανταπόκριση του να φιλοξενήσει εκτάκτως το γλέντι μας.

Ευχόμαστε καλή χορευτική χρόνια με υγεία σε όλους. 






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News