Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Μίνα Αρναούτη: Συγκλονίζει με όσα λέει για τη νύχτα που σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης

Η Μίνα επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει πει ψέματα και ζητάει κατανόηση από όλους όσους την κατηγορούν

Με μια συγκλονιστική περιγραφή η Μίνα Αρναούτη μιλάει για εκείνη την τραγική νύχτα αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει στην κατοχή της βίντεο με στιγμές που πέρασε μαζί με τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη λίγο πριν το τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή του και έστειλε εκείνη στο νοσοκομείο για 3 μήνες!

Η Μίνα επαναλαμβάνει για μια ακόμη φορά ότι δεν έχει πει ψέματα και ζητάει κατανόηση από όλους όσους την κατηγορούν...

"Κάθομαι και κοιτάω εκείνο το βίντεο.. απο εκείνη τη μέρα. θυμάμαι τα γέλια, τις χαρές, τα πειράγματα..Μια στιγμή όμως και όλα αλλάζουν... Ξύπνησα και όλοι ξέρατε.. έκανα δυο μήνες να το μάθω.. ήμουν εκεί μαζί.. αλλά ήμουν η μόνη που δεν ήξερε τι συνέβη!!! Σαν ηλίθια ρώτησα αν πήγε στη πρεμιέρα"... γράφει μεταξύ άλλων η Μίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News