Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Ο Πολάκης έκλεισε το τηλέφωνο στον Παπαδάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Παπαδάκης του λέει ότι τηλεθεατής καταγγέλει ότι... αλλά πρν προλάβει να τελειώσει την φράση του ακούγεται ο ήχος του τηλεφώνου που κλείνει. Όχι, δεν έπεσε η γραμμή. Ο υπουργός τους το έκλεισε στα μούτρα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης δεν ήθελε να ακούσει. Δεν ήθελε να ακούσει όσα τηλεφώνησαν και είπαν οι τηλεθεατές στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

Γιατί, προφανώς δεν θα του άρεσαν αυτά που θα άκουγε. Νωρίτερα είχε δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος από την κατάσταση στη δημόσια Υγεία και εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά των συνδικαλιστών της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώντας για τακτική "εξοργιστικά χυδαία" απ' την πλευρά τους.

Ας ξεκινήσουμε από το τέλος της εμφάνισης Πολάκη. Ο Γιώργος Παπαδάκης του λέει ότι τηλεθεατής καταγγέλει ότι... αλλά πρν προλάβει να τελειώσει την φράση του ακούγεται ο ήχος του τηλεφώνου που κλείνει. Όχι, δεν έπεσε η γραμμή. Ο υπουργός τους το έκλεισε στα μούτρα...
 


Νωρίτερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι δεν λείπουν φάρμακα από τα νοσοκομεία, μιλώντας για προσλήψεις που έγιναν στον χώρο της Υγείας, αλλά και για αγορά ή ενεργοποίηση εξοπλισμού.

Στο στόχαστρο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας μπήκαν για ακόμη μια φορά οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ με αφορμή τα όσα ανέφερε ο πρόεδρός της και αποτέλεσαν τη βάση του δημοσιεύματος του Guardian, το οποίο έκανε λόγο για τριτοκοσμικές εικόνες στο χώρο της δημόσιας υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης μίλησε για "οχετό" ψεμάτων και συνέκρινε το χαρακτηρισμό "μίασμα" που χρησιμοποιήθηκε για το πρόσωπο του με ανάλογο χαρακτηρισμό που έκανε ο Γλίξμπουργκ προ πεντηκονταετίας για τους κομμουνιστές, όπως υπενθύμισε.

Παράλληλα υποστήριξε ότι όλα όσα αναφέρθηκαν στο επίμαχο δημοσίευμα ήταν ψευδή και ανυπόστατα, καθώς βασίζονταν σε στοιχεία της περιόδου 2011-2012. Παραλάβαμε ένα σύστημα που κατέρρεε, είπε ο κ. Πολάκης και η σημερινή κυβέρνηση και η ηγεσία του υπουργείου κατάφεραν να το διασώσουν.

7 σχόλια:

  1. Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΛΑΚΗΣ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΣΤΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα λαμόγια της δεξιάς και τα παπαγαλάκια τους τρέμουν. Φάγανε φάγανε και σκασμό δεν έχουν. Πέταξε τη σαπίλα Πολάκη, ο κόσμος είναι μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου κάνει εντύπωση πώς αυτά τά γίδια κυβερνούν μιά χώρα, αλλά οταν τριάντα χρόνια κάποιοι αλλοι φάγανε φάγανε φάγανε ε μέ τη σειρά πάνε.Ου νά μου χαθήτε γομάρια πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τα λες και γίδια ρε φίλε μουσχαρια του κερατά είναι τελικά τα τεμπελιδες παιδική χαρά και στο λέω εγώ που την πρώτη Κυριακή τους ψήφισαν όσο για τον πολακη ούτε για τσοπάνος δεν κάνει γιατί η τσομπανηδες έχουμε κακαλα αυτός είναι ο ίδιος κακαλο άσε μπλεξαμε στα καλά καθούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News