Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Άλλη μια υπόσχεση γίνεται πράξη: Από το σκοτάδι στο φως η παραποτάμια έκταση της Φούστανης

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εργασίες ηλεκτροφωτισμού θα υλοποιηθούν στη βόρεια παραποτάμια έκταση της Τ.Κ. Φούστανης, με σκοπό την φωταγώγηση του συγκεκριμένου χώρου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος τηρώντας την δέσμευσή του κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο χωριό πριν λίγους μήνες, προχωρά σε αυτή την παρέμβαση η οποία είναι απαίτηση της τοπικής κοινωνίας εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια ανταπόκριση.

Οι εργασίες που θα γίνουν θα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση 8 ιστών ηλεκτροφωτισμού ύψους 3 μέτρων με φωτιστικά σώματα οροφής από αλουμίνιο με ηλεκτρονικό λαμπτήρα - LED (Ε27 - 30W) και 8 προβολείς με LED (50W). Όλες οι ανωτέρω εργασίες και κατασκευές θα γίνουν σύμφωνα με τα σχέδια και τις υποδείξεις του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Οι παρεμβάσεις αυτές έχουν σαν κύριο σκοπό την βελτίωση της αισθητικής και της λειτουργικότητας της περιοχής καθώς και την ασφάλεια στους πεζούς κατά τις μετακινήσεις τους.

Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνη του έργου είναι 11.995,45 ευρώ (με το Φ.Π.Α.).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Όταν επισκέφθηκα τη Φούστανη, οι κάτοικοι του χωριού μου εξέφρασαν το μεγάλο τους παράπονο. Μου εξήγησαν ότι εδώ και πολλά χρόνια το κεντρικό τμήμα του χωριού είναι βυθισμένο στο σκοτάδι. Άμεσα ως Δημοτική Αρχή προγραμματίσαμε την υλοποίηση αυτής της παρέμβασης, που περιλαμβάνει τον ηλεκτροφωτισμό και τη γενικότερη ανάπλαση της παραποτάμιας περιοχής. Πρόκειται για ένα πανέμορφο χωριό το οποίο αξίζει την προσοχή μας».






5 σχόλια:

  1. Κουίζ ?
    Είναι ακριτικο χωριό
    Έχει 1 μέτρο χιόνι πολύ καιρό
    στο ιατρείο του χωριού
    νοσιλευτικε τελευταία φορά
    Ο παπα Νώε,
    λεωφορείο κτελ δεν έχει πάει ποτέ
    σχολείο κατάστραμενο αλλά πολλά
    Παιδιά έχει
    Εποικοινωνια με την πολιτεία
    κάθε Αγίων Ανάργυρων
    Την παιδική χαρά την σκουριασμενη και κατεστραμενη
    Την χάρηκαν οι παρόντες παππουδες
    Και γισγιαδες του τόπου
    Ευεργετης του χωριού ο κ Βασίλης
    Από τα Γιαννιτσά
    Ταιριάζει στο πρόεδρο του
    Χωριού ένας κουκος δεν φέρνει την άνοιξη
    ΠΟΙΟ ΧΩΡΙΌ ΕΊΝΑΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κορυφαίο από τα ωραία που έχω
    διαβάσει στο Aridaia news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλό με χιούμορ και
    μυνηματα όμορφα ανεβασμένο
    επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News