Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Συνεχίζει την ενίσχυσή της η ΑΕΚ Καρυώτισσας

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι ο πήχης έχει ανέβει ψηλά

Νέες μεταγραφικές ενισχύσεις για την ΑΕΚ Καρυωτισσας που κινείται δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι.

Παίκτες των κίτρινων αποτελούν πλεον οι Κάλιας Στεργιου και Μιχάλης Στεργιου απο τον Άρη Αμπελειών όπως και ο Σάκης Αγγελίδης απο τον Άρη Παλαιφυτου.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι ο πήχης έχει ανέβει ψηλά όπως είναι και στην βαθμολογία η ΑΕΚ και ολα συνηγορούν ότι η άνοδος αποτελεί μονόδρομο αλλά και όνειρο των ανθρώπων που είναι γύρω απο τον σύλλογο.

4 σχόλια:

  1. Tzampa tous pernete tous paiktes to savvato tha sas riksoume to trimpalo kai tha teleiwsei i douleia..mono palios lemeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας περιμένουμε... Το Σάββατο -3 ια έχει στο Μυλότοπο...

      Διαγραφή
    2. Ας κερδίσει ο καλύτερος,κομπλεξικοί δεν ήμασταν ποτέ.

      Διαγραφή
  2. Ο Αγγελιδης μόνος του θα σας παρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News