Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο Αστέρας Νεοχωρίου (ΦΩΤΟ)

Έκοψε τη βασιλόπιτα του ενώπιον φίλων του αλλά και παρουσία ανθρώπων της ΕΠΣ Πέλλας

Μπορεί αγωνιστικά να μην πάει και τόσο καλά ωστόσο η λειτουργία του σαν σύλλογος πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο λόγος για τον Αστέρα Νεοχωρίου που έκοψε τη βασιλόπιτα του ενώπιον φίλων του αλλά και παρουσία ανθρώπων της ΕΠΣ Πέλλας.

Ο πρόεδρος Γιώργος Δουμανιδης (Τσιχριτας) και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ είχαν φροντίσει να είναι ολα στην εντέλεια η πίτα κοπηκε με την συμμετοχή και του Παναλμωπιακου πριν το μεταξύ τους παιχνίδι ενώ ο μεγάλος τυχερός ηταν ο Νίκος Χοτζιας του Παναλμωπιακου που βρήκε το φλουρί ήταν ο και έλαβε το ανάλογο δώρο που αντιστοιχουσε σε σεβαστό χρηματικο ποσό.

Μπορεί το φλουρί να μην έπεσε σε παίκτη του Αστέρα όμως η πρώτη νίκη ήρθε για τον Αστέρα μέσα σε χαμόγελα και αυτό χαροποίησε διοικούντες και φίλους της ομάδας. 


















5 σχόλια:

  1. Ο ΤΣΙΧΡΙΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mpravo paidia, Polla sigxaritiria!Panta teties Stigmes!I Kardia mas tha ktipa panta gia ton ASTERA mas!!Babis P.Muratidis/Germany.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην διοίκηση του Αστέρα Νεοχωρίου και ιδιαίτερα στον πρόεδρο του για τον τρόπο που προσεγγίζουν το ποδόσφαιρο...καλή δύναμη και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε αφου εκοψε τήν πίταν μπορείν νά ερθουν συνεχομενες νίκες και οφέλει γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ EXTRA LARGE ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News