Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Χρυσιωτών «Το Κάστρο» προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας

Ανοιχτή επιστολή

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο,

Με την παρούσα επιστολή, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή σας σε ότι αφορά θέματα ανάδειξης του πολιτισμού του τόπου μας και ιδιαίτερα του χωριού μου, της Χρυσής.

Οι απόψεις σας και η ουσιαστική συμβολή σας στην πραγματοποίηση προσπαθειών και στην υλοποίηση χρόνιων στόχων υπήρξαν ανεκτίμητες. Εξίσου σημαντική και αρίστη είναι η συνεργασία με τους αντιδημάρχους, τον πρόεδρο, τα ΜΜΕ τους οποίους ευχαριστώ θερμά.

Ως νεοεκλεγής πρόεδρος του συλλόγου αλλά και σύσσωμο το ΔΣ, προσβλέπουμε σε αμοιβαία εκτίμηση, φιλία και εμπιστοσύνη. Σας διαβεβαιώνω πως το μήνυμα του εθελοντισμού αλλά και όλα τα θέματα (πολιτισμού) τα οποία θα εμφανίζονται, θα εκτιμούνται και θα προβάλλονται από το σύνολο των μελών μας!

Θερμές ευχές,
Νίκος Τσιναριώτης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Μ.Π.Σ. "ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News