Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά και την Τετάρτη όλα τα σχολεία του Δήμου Αλμωπίας - Ποιοι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύσκεψη με τους Προέδρους της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Βέσκο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος το πρωί της Τρίτης, ενώ παράλληλα υπήρξε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού κ. Γιώργο Χατζηγιαννίδη και τον Πρόεδρο του ΚΕΚΠΑ κ. Χρήστο Δόντσο.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκ νέου τα προβλήματα που έχουν προκύψει εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και εντοπίζονται κυρίως στην θέρμανση των σχολικών κτιρίων και στα δίκτυα ύδρευσης. Ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και λύνονται όσο το δυνατόν αμεσότερα όλα τα ζητήματα.

Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και μαθητική εστία) και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κανονικά θα λειτουργήσουν μόνο οι Παιδικοί Σταθμοί 1ος και 2ος Αριδαίας, Ξιφιανής και Ίδας.

Παρακαλούνται οι διευθυντές των σχολείων να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Δήμο Αλμωπίας, για την αμεσότερη επίλυση των ζητημάτων.

Για τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις σε περίπτωση τυχόν προβλημάτων.

14 σχόλια:

  1. Τέλεια δεν θα έχουμε ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αρχιστε να γαυγιζετε ξανα και δεν ειμαι δασκαλος.δεν ειναι μονο αν κανει κρυο η οχι στις αιθουσες αν εχει νερο η δεν εχει. ειναι ο παγετος αν γλιστρισει κανενα παιδι ποιον θα βριζετε; τον δασκαλο τον δημαρχο. σταματηστε να κραζετε και δες τε την ασφαλεια των παιδιων.εγω τα εκλεινε δεν τα εκλεινε δεν θα τα στειλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχως στα σχολεια της περικλειας δεν υπαρχουν προβληματα με σπασμενους σωληνες η καλη μας προεδρινα τα φροντισε ολα και δεν εχουμε ζημιες και τα σχολεια ειναι ζεστουτσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αηδία....στημενο μπλοκ στημενα σχολια
    Γλυψτε κι άλλο
    Αν τολμάς δημοσιεψε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας τρόμαξες...... Μ@λ@κ@......

      Διαγραφή
    2. Εσυ των 7,30 προφανως αηδιασες με τη μιζερη και κακοβουλη λογικη σου.αγκαλιασε την και καλο ξημερωμα

      Διαγραφή
    3. στημενο μπλοκ? αλλα σαν πουτανα θα το διαβαζεις, ετσι να γουσταρουμε, δεν θα βγαινεις απο μεσα, δωσε μας νουμερα παλιομαλακα, οσο για γλυψιμο το κανουμε καλα, αν εχεις καποια παραπονουμενη εδω ημαστε, και ημαστε χιλιαδες πολλες χιλιαδες.

      Διαγραφή
    4. ρε 7.30 εχει κι αλλον μαλακα σαν κ εσενα η μανα σου;

      Διαγραφή
  5. Την Πέμπτη τι θα γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα από Δευτέρα με το καλο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News