Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Αξίζει τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα η Δόξα Μαυροβουνίου

Τέλος πρώτου γύρου χωρίς ήττα οι μαυραετοι έχουν ολο το δικαίωμα να ελπίζουν να κρυφοκοιτούν και να ονειρεύονται εξου και η ενίσχυση με παίκτες μεγάλης εμβέλειας και αξίας

Τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα κατέκτησε η νεοφώτιστη Δόξα Μαυροβουνίου κόντρα στα προγνωστικά και σε όσους πίστευαν ότι δεν θα είχε τύχη στο πρωταθλημα της Α1 παρότι ενισχυμένη μεταγραφικά.

Μια ομάδα που φέρει την σφραγίδα του Σίμου Προδρομιδη ενός ανθρώπου που οδηγεί αυτή την ομάδα χωρίς δίπλωμα προπονητή χωρίς εμπειρία χωρίς πολλά.

Όμως έχει άλλα πολλά έχει δημιουργήσει ένα άριστο κλίμα, αφήνει τους παίκτες του να παίζουν ελεύθερα δεν τους πιέζει και καταφέρνει να παίρνει το μέγιστο της απόδοσης τους.

Και μόνο να σκεφτεί κάποιος ότι έριξε στα σχοινια ομάδες όπως ο Εδεσσαικος, η Κρ. Βρυση, η Αναγέννηση Γιαννιτσών κάτι που αν το έλεγες κάπου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος θα σε περνούσαν για τρελό νομίζουμε ότι τα λέει ολα.

Τέλος πρώτου γύρου χωρίς ήττα οι μαυραετοι έχουν ολο το δικαίωμα να ελπίζουν να κρυφοκοιτούν και να ονειρεύονται εξου και η ενίσχυση με παίκτες μεγάλης εμβέλειας και αξίας.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News