Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υδροδότησης της Σωσάνδρας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα υδροδότησης της Τ.Κ. Σωσάνδρας. Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας σε συνεργασία με τους εξωτερικούς συνεργάτες του Ν.Π.Ι.Δ. και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Σωσάνδρας μετά από μεγάλες προσπάθειες και δουλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που είχαν σημειωθεί στις δύο γεωτρήσεις λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και των συνεχόμενων διακοπών ηλεκτροδότησης, ώστε να λήξει η ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού.

Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί έγινε περιέλιξη της γεώτρησης και μετά τις απαραίτητες εργασίες αποκαταστάθηκε η βλάβη γύρω στις 16:00. Λίγο αργότερα, εγκαταστάθηκε η διορθωμένη γεώτρηση και τέθηκε σε λειτουργία. Έτσι, η υδροδότηση της Τ.Κ. Σωσάνδρας αποκαταστάθηκε.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. κ. Χρήστος Γεωργίου ευχαριστεί τους κατοίκους του χωριού για την υπομονή και τη συνεργασία τους και συγχαίρει τους εργαζόμενους που εργάζονται όλες αυτές τις μέρες κάτω από αντίξοες συνθήκες και με μεγάλη ταχύτητα (αν αναλογιστεί κανείς ότι μέσα σε λίγες ώρες έγινε αντικατάσταση της γεώτρησης) με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν από τον παγετό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News