Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Θ. Τζάκρη: Ιδρύονται Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά

Ιδρύονται Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών σε Έδεσσα και Γιαννιτσά

Κατόπιν συνεργασίας της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση ιδρύονται στην πόλη της Έδεσσας και στην πόλη των Γιαννιτσών Γραφεία Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών ώστε να συμβάλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του νομού Πέλλας. Στην χθεσινή συνεδρίαση του ΚΥΣΚΟΙΠ αποφασίστηκε να αναπτυχθεί άμεσα ένα δίκτυο 120 ευέλικτων Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΓΕΥΔ), μεταξύ των οποίων στην Έδεσσα και τα Γιαννιτσά, με τις αρμοδιότητες ολοκληρωμένης ενημέρωσης των Κέντρων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών (ΚΕΥΔ).

Τα δύο ΓΕΥΔ θα εκκινήσουν την λειτουργία τους επόμενους μήνες εξυπηρετώντας άμεσα τον πολίτη, εστιάζοντας στην ενημέρωση (Κώδικας Δεοντολογίας Τραπεζών, πλειστηριασμοί, πώληση δανείων σε funds, Νόμος Κατσέλη, Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών κ.ο.κ.) και την παροχή συμβουλών, σε διάδραση με την Κεντρική Υπηρεσία της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ).

Τα ΓΕΥΔ τόσο στην Έδεσσα όσο και στα Γιαννιτσά θα στεγαστούν εντός των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών, όπου η πρόσβαση των πολιτών είναι εύκολη. Θα στελεχωθούν με δημοσίους υπαλλήλους που θα μεταταγούν από άλλες δημόσιες υπηρεσίες, οι οποίοι θα επιμορφωθούν και θα υποστηρίζονται από τα τμήματα της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΕΓΔΙΧ.

7 σχόλια:

  1. Δηλαδή εαν δεν τα ζητούσε η Τζάκρη δεν θα ιδρύονταν αυτά τα γραφεία εξυπηρέτησης; Να ξέρουμε τι λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε τι πολλα πραγματα κανει για μας τους χωριατες και τι ενδιαφερον δειχνει για να στηριξει τους υπερχρεωμενους και κοινωνικα αδυνατους!Τι αισθηματα αλτρουισμου εχει η Απλη βουλευτης μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θοδώρα θα λέτε και θα κλαίτε. Μια ζωή 1η στο νομο. Κλάμα οι δεξιουληδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μνημόνιο μέχρι να δύση ο ήλιος από την ανατολή

      Διαγραφή
  4. ΘΟΔΩΡΑ ΓΕΡΑ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωδορα γύρνα στο πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News