Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Χιόνια στα ορεινά της Αλμωπίας: Κλειστά τα σχολεία του Αρχαγγέλου

ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Αλμωπίας με τις υπηρεσίες του βρίσκεται σε εγρήγορση για την αντιμετώπιση της χιονόπτωσης στον ορεινό όγκο και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να μη δημιουργηθούν ζητήματα.

Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας εργάζονται μέρα και νύχτα στα ορεινά χωριά, όπως ο Αρχάγγελος, η Περίκλεια, η Νότια, το Θεοδωράκι και οι Σαρακηνοί. Οι περισσότεροι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί χάρη στην άμεση επέμβαση, ωστόσο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί λόγω της ολισθηρότητας του οδικού δικτύου. Προβλήματα σημειώνονται στο οδικό δίκτυο του Αρχαγγέλου, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη ισχυρή χιονόπτωση.

Αύριο Παρασκευή 20/01/2017 όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. Κλειστό θα παραμείνει μόνο το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου. Για οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση, θα υπάρξει ανακοίνωση.









1 σχόλιο:

  1. προφυλάξτε το τρίγωνο Αρχαγγελου Νοτιας Περίκλειας στηριζοντας τη Φούστανη .Τα χωριά αυτά θέλουν βοηθεια.Ένας ταπεινός κάτοικος της ΄περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News