Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

«Μακεδονία» τα Σκόπια για το νέο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν 12 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Αντόνιο Ταγιάνι είχε επισκεφτεί τα Σκόπια με την ιδιότητα του Ευρωπαίου Επιτρόπου

Τα Σκόπια είναι… "Μακεδονία" για τον νέο πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι! Οι προκλητικές δηλώσεις του νέου επικεφαλής του Ευρωκοινοβουλίου, που έγιναν πριν από σχεδόν ένα χρόνο, έρχονται στο φως λίγες μέρες μετά την εκλογή του στη θέση του Μάρτιν Σουλτς που παραιτήθηκε για να διεκδικήσει (όπως όλα δείχνουν) την καγκελαρία στη Γερμανία.

Ήταν 12 Φεβρουαρίου του 2016 όταν ο Αντόνιο Ταγιάνι είχε επισκεφτεί τα Σκόπια με την ιδιότητα του Ευρωπαίου Επιτρόπου. Και εκεί αποθέωσε τη… "Μακεδονία", όπως αποκάλεσε την ΠΓΔΜ και τους "Σκοπιανούς" Μέγα Αλέξανδρο και Φίλιππο! Το video με τις προκλητικές δηλώσεις του έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1.

«Η "Μακεδονία" είναι μια όμορφη χώρα. Όλοι στην Ιταλία γνωρίζουν τη "Μακεδονία". Γιατί; Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Μακεδών είναι πολύ δημοφιλείς "πρόγονοί" σας!», είχε πει ο Ταγιάνι και φυσικά είχε καταχειροκροτηθεί από όσους βρίσκονταν στο χώρο.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί! «Χωρίς τον Αλέξανδρο δεν έχουμε την Ευρώπη, γιατί ήταν ο πρώτος βασιλιάς που σταμάτησε την εισβολή από το Ιράν και από εκείνες τις χώρες. Γι' αυτό τον λένε Μέγα Αλέξανδρο, γιατί ενδυνάμωσε τα ευρωπαϊκά σύνορα».

Ο Αντόνιο Ταγιάνι, που προέρχεται από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα και ήταν ένας από τους στενούς συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 17 Ιανουαρίου, διαδεχόμενος τον Μάρτιν Σουλτς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

5 σχόλια:

  1. Ας τον χαίρονται οι δεξιούληδες του Κυριάκου Μητσοτάκη, να δούμε τι θα του πεί στο Ευρωπαικό λαικό κόμμα που είναι μαζί. Τους εμπιστεύεστε; φυσικά όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον χαιρομαστε, και τον εμπιστευομαστε....φυσικα ναι, τωρα κλαψε συριζουλικο σκουλικι.

      Διαγραφή
  2. Συνέλληνες γιατί ακόμα καθόμαστε στήν Ευρώπη οταν υπαρχουν τετιοι ανθέλληνες ευρωπαίοι, ιταλοί κιόλας νά μάς εκθέτουν δημόσια; Η κυβέρνηση πρέπει να απαντήση δυναμικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποια κυβερνηση ???Αφου αυτη σχεδον συμφωνει ...

      Διαγραφή
  3. Φίλε, όλοι τους προδωσαν την Μακεδονία μας.Πάνε στα ευρωπαικά κοινοβούλια ηττοπαθείς και ανιστόρητοι. Αλλά πες μου τι θα μπορούσε να πει για μας μια αλλοδαπή καθαρίστρια που έγινε ευρωβουλευτή.ς για κομματικούς λόγους. Ντροπή ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News