Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Τέλος ο Πέτρος Παπαπέτρος απο τη Μ.Θ. Λυκοστομου

Από την πλευρα του θελει να ευχαριστήσει τους παίκτες για την μέχρι τώρα συνεργασία και να ευχηθεί καλη συνέχεια με εκπληρωση των στόχων

Την παραίτηση του απο την Μ.Θ. Λυκοστομου έκανε γνωστή ο προπονητής Πέτρος Παπαπετρος καθώς σε συζητήσεις με τους διοικούντες έγινε γνωστό ότι ήταν αδύνατον να τηρηθεί η μεταξύ τους συμφωνια σε όλους τους τομείς οπότε το διαζύγιο ηταν η μέση λυση. Από την πλευρα του θελει να ευχαριστήσει τους παίκτες για την μέχρι τώρα συνεργασία και να ευχηθεί καλη συνέχεια με εκπληρωση των στόχων.

2 σχόλια:

  1. Εκ μερους της κλικας σε ευχαριστουμε και εμεις και σου υποσχομαστε οτι θα πετυχουμε τους στοχους μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο τυχαία δεν πρέπει να είναι η παραίτηση του Παπαπέτρου.Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια.Φημες λένε ότι υπάρχει δάκτυλος απο παράγοντα στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News