Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ο Σωκράτης Καζαντζίδης δηλώνει υποψήφιος για την Προεδρία της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Έναν περίπου χρόνο πριν τις εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας ο παράγοντας του Απόλλωνα 1960 Κρ. Βρύσης Σωκράτης Καζαντζίδης με δηλώσεις του στα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας ανακοινώνει την κάθοδο του σαν υποψήφιος για την προεδρία ξεκινώντας ουσιαστικά απο τώρα τον προεκλογικο του αγώνα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Καζαντζίδης η σημερινή διοίκηση δεν έχει φανεί ανταξια των προσδοκιών των σωματείων υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε όλους τους τομείς ενώ ο ίδιος απο την πλευρά του υπόσχεται εξυγίανση, βελτίωση και συνεργάτες παράγοντες αφθαρτους και καθαρούς που θα εργαστούν ανιδιοτελως για το καλό του ποδοσφαίρου του Ν. Πέλλας.

17 σχόλια:

  1. Σωκρατη τον μεγαλυτερο ρολο στις εκλογες θα τον παιξει η σταση του Αλκη που ηταν ο φυσικος νικητης των προηγουμενων εκλογων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ!!!Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΤΟΡΟΣ!!ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Esena perimename eksipne na mas pis .Mi pos fovithikate epidi tha vgi

      Διαγραφή
    2. Ρε φίλε εσύ δεν μας είπες ποιος είσαι που έχεις κουραστεί τόσο πολύ με την προσφορά του Σωκράτη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση? Τόσα χρόνια πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος βγαίνει! Αυτό το γεγονός τι δείχνει? Δείχνει την αγάπη των δημοτών για όλα όσα προσφέρει στην Τ. Αυτοδιοίκηση!
      Εσύ αν κατέβεις υποψήφιος αμφιβάλλω αν θα σε ψηφίσει η γυναίκα σου!
      Μετά τη σημαντική προσφορά του Ιορδάνη Τσώτσου στο ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει ώστε να βγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται το ποδόσφαιρό μας είναι ο Σωκράτης Καζαντζίδης!
      Με την αλλαγή της Διοίκησης της ΕΠΟ ο Σωκράτης θα βοηθήσει από τη θέση του Προέδρου της Ένωσης να έρθουν σημαντικά κονδύλια για να βελτιωθούν οι ερειπωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το κοινό!

      Διαγραφή
  3. Μην ξεχνατε οτι μεγαλο ρολο στις εκλογες θα παιξουν και οι διαιτητες βοηθοντας οποιον τους συμφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντωνιου βρεστα με τον Νουσηκυρου να τελειωνεις ευκολα με τις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακουσα την συνεντευξη του Καζαντζιδη στο tv pella πυστευω οτι θα εχει την στηριξη του Ιορδανη και ο Αντωνιου την στηριξη του Νουσικυρου με τελικο νικητη τον Αστεριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σωκράτη όταν αναφέρεσαι για το καλό του ποδοσφαίρου, βάζεις και την χθεσινή σου επίθεση στον Πασσαλη και στον Γυριχιδη χωρίς λίγο.
    Ή μήπως στο γεγονός ότι η ομάδα στην οποία είσαι παράγοντας αγωνίζεται παράνομα στο πρωτάθλημα λόγω χρεών και μόλις προχθές και πάλι παράνομα πλήρωσες μία δόση ενώ πρέπει να πληρωθεί όλο το ποσό μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α!!1εδω εχει ζουμι η υποθεση!!μηπως λεω μηπως η κρυα βρυση αγωνιζεται παρανομα στο πρωταθλημα?πως η ενωση εξεδωσε δελτια στις μεταγραφες του γεναρη,οταν ο νομος ειναι σαφης.αφου χρωστας προστιμα δεν μπορεις να κανεις μεταγραφες.δεν λεει για ρυθμισεις πουθενα ο νομος.δηλαδη οι αλλες ομαδες ειναι κοροιδα που πληρωσαν εφαπαξ τα οφειλομενα.μηπως εκει στην ενωση δεν κανουν καλα την δουλεια τους?μηπως λεω μηπως καμμια ομαδα να κανει καμμια καταγγελια στην ΕΠΟ και να τιναχθει το πτωταθλημα στον αερα.ΞΥΠΝΑΤΕ ΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΤΑ ΖΑ!!!!!

      Διαγραφή
    2. esi vlaka isouna hthes sto gipedo ke vgazis siperazmata ke ligo tous ekane tous agpitous koumbarous oso gia tin omada poliksere den hrostai tipote den ta kseris kala ilithie

      Διαγραφή
    3. Επειδή βλέπω γνωρίζεις τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας μας για πες μας που χρωστάει? Στην Ένωση? Στην ΕΠΟ? Μίλα συγκεκριμένα με στοιχεία γιατί απλά αν δεν το κάνεις θα είσαι ένας κοινός συκοφάντης!
      Όσο για τον Πασσαλή και τον Γυριχίδη δε θα διαλύσουμε το ποδόσφαιρο της Πέλλας επειδή αυτοί οι δύο οι οποίοι με το έτσι θέλω προσπαθούν να ανεβάσουν τον ανύπαρκτο Εδεσσαϊκό κατηγορία!
      Ηθικός αυτουργός για όλα όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο του Μανδάλου είναι ο Γυριχίδης που από καθαρή τύχη δε θρηνήσαμε θύματα!!
      Δεν είμαστε χθεσινοί στο ποδόσφαιρο αυτός ο κύριος όταν έπαιξε με την Κρύα Βρύση και το Μαυροβούνι λες και έπαιζε τελικό Champion League και με τον Εδεσσαϊκό άνοιξε τα πόδια του! Έπρεπε να φύγει χθες από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ν. Πέλλας γιατί απλά είναι επικίνδυνος!!!

      Διαγραφή
    4. Προς 12:25πμ
      Τέτοιο ζώο που είσαι είναι φυσικό να σε κλέψουν με τα ζααααα!!!!!!

      Διαγραφή
    5. προς 10.09
      αυτο ειναι το επιπεδο σου στο μαντρι με τα προβατα γιδι!!!!

      Διαγραφή
    6. 4.10 ΜΗ ΞΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΣΑΣ!!!ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.

      Διαγραφή
  7. Αλκη αν κατεβεις σε αυτες τις εκλογες με αντιπαλους αυτους τους δυο θα κανεις περιπατο.Εσυ εχεις σταθερους ψηφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο τόσα χρόνια παλεύει να βγει βουλευτής και επειδή η πίκρα είναι μεγάλη είπαν να τον κάνουν Πρόεδρο στην Ένωση για να του απαλύνουν τον πόνο τόσο απλά!

      Διαγραφή
    2. που θα κανει περιπατο στους καταρακτες?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News