Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ανοίγει ο διάλογος για τον Ορειβατικό Τουρισμό στην Ανατολική Αλμωπία

Σύντομα θα γίνει σύσκεψη με όσους ασχολούνται και αγαπούν το βουνό

Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος:

Ανοίγουμε το διάλογο για τον Ορειβατικό Τουρισμό στην Ανατολική Αλμωπία με επίκεντρο και αφετηρία της ορειβατικής διαδρομής την πλατεία Αετοχωρίου.

Στόχος η δημιουργία ετήσιας εκδήλωσης για την ορειβασία με σκοπό την ανάδειξη της Ορεινής Ανατολικής Αλμωπίας ως προορισμού.

Σύντομα θα γίνει σύσκεψη με όσους ασχολούνται και αγαπούν το βουνό.










4 σχόλια:

  1. Εκτος απο Πινοβο και η Τζενα αξιολογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΑΕΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΕΙΑΣ, ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συνέβαλαν συνέβαλαν με το γκρέμισμα του καμπαναριό του Αγίου Δημητρίου.Ε κύριε Σωκράτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρώτα πρώτα για να γνωρίζουμε όλοι: με ευθυνες της περιφέρειας (πρωην Νομαρχία) και οχι του Δήμου δεν έχει ολοκληρωθεί το οδικό δίκτυο όπως θα έπρεπε.Εδω μας κοροιδεύουν για το δρόμο Αριδαίας Εξαπλατάνου ,για το δρόμο ως τον Αρχάγγελο θα νοιαστούν? Δευτερον: εαν σε κάθε χωριό δεν δραστηριοποιηθούν οι ίδιοι οι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News