Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017

Ενισχύεται η Νίκη Αξού

Οι Α .Μουρατιδης και Ζ. Μουρατιδης που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Δόξα Μελισσίου συμφώνησαν και ανήκουν πλέον στην Νίκη Αξού

Δυο σημαντικές προσθήκες έκανε η Νίκη Αξού στην προσπάθεια της να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ώστε να μην έχει περιπέτειες όσο αφορά την επιβίωση της στην Α' Κατηγορία.

Οι Α .Μουρατιδης και Ζ. Μουρατιδης που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Δόξα Μελισσίου συμφώνησαν και ανήκουν πλέον στην Νίκη Αξού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News