Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Η Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε την Κατερίνα Μπαγκή στο γραφείο της; (ΦΩΤΟ)

Το πρωί του Σαββάτου η κ. Μπαγκή συνόδευε την Βουλευτή στην εκκλησία του Λουτρακίου

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη προσέλαβε στο γραφείο της την κ. Κατερίνα Μπαγκή η οποία διατέλεσε Αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Πασόη.

Δυο κυρίες γνώριμες από τα χρόνια της «παντοκρατορίας» του ΠΑΣΟΚ, που συναντιούνται ξανά στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου η κ. Μπαγκή συνόδευε την Βουλευτή στην εκκλησία του Λουτρακίου, όπως βλέπετε και στη σχετική φωτογραφία του Aridaia News.

41 σχόλια:

  1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να την κανει βρε;χαμπαρι δεν εχει φαινεται και στα συμβουλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμμαχια φωτια................. ελεος θεοδωρα....... την εψαξες πολυ;;;;;;;;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! οπως πουήσε τον πασοη θα πουλησει και εσενα με τεραστια ευκολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. krima katerina... poly krima... ypotithetai eixes kapoies filodoxies. lypamai poy piges me aytoys poy ypografoun mnimonia...... to politiko telos sou......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μην ξεχάσετε να πληρώσετε όλους τους νέους φόρους για τους μετάκλιτους του συριζα.. αλίμονο σε μας που δεν βάλαμε πετρέλαιο.. και θα παγωτού να τα παιδιά μας. πρώτη φορά 1 ευρώ το θέρμανση.και το βαρέλι ας έχει 50$.. που να πάει 143$όπως το 2009 καηκαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελειωσε απο το δημο αυτη ρε παιδια και πηγε υπαληλος στο γραφειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπως φαινεται και απο την φωτογραφια του αρθρου γρηγορα απεκτησε και το υφος της Τζακρη!χαχαχα ελεος ασχολουμαστε με οτι ναναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΟ ΟΡΙΜΑΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΤΖΑΚΡΗ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΣΤΗ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου Θεοδωρα τι σχέδια κάνει η Κατερίνα και οι γύρω της... Καμία φορά από τα σχόλια λέγονται και αλήθειες πίσω από την μάσκα της ανωνυμίας...

      Διαγραφή
  9. αν ισχυει κατι τετοιο τοτε μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα και των δυο.Και ξερετε ποια θα ειναι η συνεχεια της ιστοριας....η Μπαγκη σε 2-3 χρονακια μονιμη υπαλληλος σε καποια δημοσια υπηρεσια! αυτο ειναι το υπεροχο πολιτικο-πελατειακο συστημα της πανεμορφης Ελλάδας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σάρα
    Μαρά
    Και το κακό Συναπάντημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σηφακης θα προσλάβει τωρα την ξαδέλφη της Αχτσιογλου στα Γιαννιτσά, να δεις εσυ Θεοδώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μά τοσο κακία; τόση ζήλια; γιατί ρέ παιδιά; ολοι εσείς ειστε αναμάρτητοι καί αυτή ειναι η αμαρτωλή; εσείς ολοι πού πρώτοι τό λίθο βαλλέτο πάτε νά ζητήσετε συγνώμη αν ειστε χριστιανοί; αυτό μάς εφαγε στήν Ελλάδα καί τη καταστρέψαμε ζήλια, μίσος, κακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θεωρω οτι ειναι ζηλια η κακια..απλα ο κοσμος ξυπνησε πλεον και αντιληφθηκε οτι και οι δυο και πολλοι αλλοι ακομη δεν εχουν να προσφερουν τιποτα παρα μονο τηνικανοποιηση της γεματης τσεπης και του προσωπικου τους τους εγωισμου..ας κατεβουν λοιπον και μεις ας κανιυμε αυτο που επιθυμουμε οταν ερθει το πληρωμα του χρονου(εκλογες)

      Διαγραφή
    2. Λάθος!Η ρουσφετολογία,η κλεψιά,τα ψέμματα, η αναξιοκρατία και η προδοσία καταστρέψανε την Ελλάδα.Και το κάναν αυτοί και αυτές που είχαν αγάπη για το μαμωνά και όχι για το Χριστό .Άρα λάθος σου τα είπαν.Δε συμφωνώ με τους παραπάνω γιατί είναι γραφικοί ,εμπαθείς και αναξιόπιστοι αφού αντί να κοιτάξουν τα χάλια του συστήματος,στοχεύουν πάντα στους απέναντι ξεχνώντας τα δικά τους χάλια και ρεζιλίκια και αποποιούνται των ευθυνών τους, συνεχίζοντας τα ίδια λάθη.

      Διαγραφή
    3. Ακριβως επειδη γνωριζουμε τα χαλια του συστηματος δεν επιτρεπεται να ξανακανουμε τα ιδια λαθη

      Διαγραφή
  13. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 !!! ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξανθιά και μελαχρινή
    Μόνο το χρώμα των μαλλιών αλλαζει.
    Να δω την Κατερίνα πως θα κατέβει για δήμαρχος μετα από αυτή τη συνεργασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΣΟΗ... ΑΥΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΕΣ..... ΞΥΠΝΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δουλειές δεν υπάρχουν ! Τι να κάνει κι η Κατερίνα? ψάχνει κάπου να χωθεί.Πρώτα λύνεις το επαγγελματικό σου και μετά το παίζεις πολιτικός.Διαφορετικά όλοι σε κοιτάνε με καχυποψία...

      Διαγραφή
    2. ο Πασόης πάντα προσαθούσε να κρατήσει ισορροπίες.Ποτέ δεν υποσχέθηκε κάτι πέρα απ τις δυνάμεις του.

      Διαγραφή
  16. Προσοχή : το καλάμι σπάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προχθές ήταν τριπλέτα Τζάκρη Μπαγκη Αμπαρη....... για γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. vre dn exete katalavei...oloi 8eloun kareklitsa...kai as htan apo allo komo...anti na poune gia tin ellada re gamoto...leme gia thn KAREKLA gamoto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απλα βρε παιδια η επομενη υποψηφια δημαρχος αριδαιας ...
    Ετσι απλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΣΟΚΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λέλε Κάτε... Κατερίνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θεση εργασιας στο καθησιο ψαχνει η κοπελα παιδια!εχει πιασει το νοημα!αλλα απο που να στηρηχτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΜΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΩ ΣΗΦΑΚΗ ΔΑΓΚΩΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θοντώρκα έπαιξες και έχασες. Πολυ καλή επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θετω τον προβληματισμο σε ολους εμας της Αλμωπιας καιτων περιξ αυτην.Γιατι τοση μεγαλη αναστατωση με την κ.Μπαγκη?Εχει κατι στο ενεργητικο της να μας δειξει η κυρια ?Εχει καπου πετυχει ως επαγγελματιας,επιστημονας η ως ασκουσα καποιο αλλο επαγγελμα η εχει αναδειξει απο καποια θεση οτιδηποτε ωφελιμο και χρησιμο για τον τοπο μας?
    Μια συμπολιτηςας ειναι που σε καποιες εκλογες πηρε πολλους ψηφους.Σημαινει καποια ιδιαιτερη ικανοτητα και επαρκεια αυτο για την διοικηση ενος τοπου και την διαχειριση των κοινων?Ας σοβαρευτουμε ολοι και προ παντων η ιδια και ενδεχομενως καποιοι που της φουσκωνουν τα μυαλα!Οσο για την Τζακρη αυτη αρχισε πλεον να τρωη τη σκονη καποιων και ηδη να βλεπη την πλατη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η τελευταια σειρα μαρεσε.....ζηλιες, κακιουλεεεεςςςς, και κατι μεταξυ μας φιλε, για πρωινο σας εχει η Ντορκα, αντε για.

      Διαγραφή
  26. Δεν μπορουμε να τους ικανοποιησουμε ολους. Καλη επιτυχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΑΣ?! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ!! Η ΜΠΑΓΚΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΡΥΨΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΙΝΑ...ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ!! 3 ΦΟΡΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3, 1000 ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΥΣ!! ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ- ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απο που καταγεται η κ Μπαγκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΛΉΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ,ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΆΔΕΣ)ΤΙ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ ΕΞΑΣΚΕΙ,ΠΩΣ ΖΕΙ;ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ; ΜΗΔΕΝΙΚΉ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News