Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Στον Εθνικό Αριδαίας ο Παναγιώτης Σαββίδης

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δικό του παιδί καθώς ξεκίνησε απο τους κυανολευκους την καριέρα του

Την απόκτηση του μεσοεπιθετικου Παναγιώτη Σαββίδη ανακοίνωσε ο Εθνικός Αριδαιας την ύστατη ώρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα δικό του παιδί καθώς ξεκίνησε απο τους κυανολευκους την καριέρα του μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Δόξα Εξαπλατανου ενώ το βιογραφικό του είναι απο τα πλέον ηχηρά αφού έχει αγωνιστεί σε Αλμωπο, Εθνικό Ν. Αγιονεριου, Πιερικό και Φωκικο.

3 σχόλια:

  1. Ο εθνικός ξανα ενώνει τα παιδιά του .Υπομονή Πάνω σ αυτά θα χτιστεί το μέλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλες μοναδες ο εθνικος που θεωρητικα σαν υλικο μαζι με σαρακηνους ξεχωριζουν στην κατηγορια και δικαιουντε να ειναι οι δυο ομαδες που θα, παρουν τα δυο εισητηρια για ανοδο! Το υλικο τους ειναι ποιο καλο απο κατι ομαδες που ειναι τωρα στην Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υλικο υπαρχει?
    Ομαδα ομως δεν υπαρχει ακομη....
    Θελει δουλεια παιδια και προπαντον ΑΓΑΠΗ .......
    Μονο με αυτο προχωρας στ ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News