Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Ο Γιώργος Παπανδρέου σφραγίζει την επιστροφή του στο ΠΑΣΟΚ

Η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Βουλή

Στο ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Παπανδρέου. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εντάσσεται το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου και στην προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναμένεται να σφραγιστεί η επιστροφή.

Η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Βουλή.
Υπενθυμίζεται ότι οι συζητήσεις του ΠΑΣΟΚ με το Ποτάμι είχαν ναυαγήσει, καθώς το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη ήθελε αυτοδιάλυση των κομμάτων που θα συμμετείχαν στη δημιουργία του τρίτου πόλου και εκλογή νέου αρχηγού από τη βάση.

13 σχόλια:

  1. Άντε ρε, καλά κρασιά! Ντουγρού για το 3% το ΠΑΣΟΚ με αυτόν τον ..... (άντε να μη το πω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πισω σ εχω σατανα, αντε να μπουμε στη βουλη τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. efmanisthei o exo apo edo!!!! vre oust kopriti!!!koita ton re den trepete re sy!!! katastrepse mia xora...xiliades autoktonies, kai auto edo epimenei stin politiki !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. giorgaki san na egerases ligaki !!! amon tis maimous ton k@l@ entones!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τυρι δεν ειχαμε ψωμι μας ηρθε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΡΙΖΑΚΙΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΣΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΤΑ ΝΟΗΜΑΤΩΝ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αντε τραβά από εδώ ρε Φώφη είσαι πολύ λίγη για το πασοκ εδώ εμείς προσπαθούμε να μαζέψουμε το κομα και εσύ μου φέρνεις αυτόν που δυαλυσε το πασοκ αντε πάρε δρόμο να ρθει κανένας σωστός άνθρωπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚ θα λέτε και θα κλαίτε ταγάρια. Μέχρι και τα σκυλιά σας φουλ στην χοληστερίνη ήταν. Αχαριστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είπα κι εγώ θα σφραγίσει δε θα σφραγίσει ου να μου χαθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευτυχώς που ήτανε κι αυτός ρε παιδιά να φορολογήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες και να μην μας αγγίξει μας τους δημόσιους υπαλλήλους καθόλου. Γιατί αν δεν ήταν αυτός δεν θα είχε να μας πληρώσει από το 2008 ακόμα το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαζί με τον Γιωργάκη πάρε και την καινούργιου φωφακι να κάνουμε ντουέτο αντε Καλές απόκριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News