Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Διάνοιξη δρόμου στο βορειοδυτικό τμήμα της Αριδαίας

ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την διάνοιξη δρόμου στο βορειοδυτικό τμήμα της Αριδαίας σχεδιάζει ο Δήμος Αλμωπίας, με στόχο τη διευκόλυνση των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής και την ανάδειξή της, καθώς τα προηγούμενα χρόνια στερήθηκε υποδομών.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο της Αριδαίας κ. Γρηγόρη Ταρασίδη επισκέφθηκε τη συγκεκριμένη τοποθεσία όπου προβλέπεται τοπογραφικά η ύπαρξη δρόμου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη οδός θα καταλήγει στον κυκλικό κόμβο της δυτικής εισόδου στην πόλη της Αριδαίας και πρόκειται για μια παρέμβαση την οποία αιτούνται εδώ και πολλά χρόνια οι πολίτες.














11 σχόλια:

  1. παλι ρεσιταλ εδωσες ρε Βασω, αντε κατεβα στης εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΩ ... ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ...........

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΕΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....με τα αδέσποτα σκυλιά τι θα γίνει, η κατάσταση πλέον είναι τραγική,στην πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ λέω να σου βάλουμε φίμωτρο σε σένα μπας και σκάσεις , βγες βρε βλάκα και τάϊσε και δείξε τους λίγη αγάπη και δεν θα σε πειράξουν από το να τους λες ουστ !
      Τι σου λέω τώρα εσυ απλά έχεις δυο πόδια !!!
      Εδώ θα γίνει ένα σπουδαίο έργο για την πόλη σας και εσυ αλλά ντάλα , της Παρασκευής το γάλα !!!

      Διαγραφή
    2. Η διανοιξη ειναι σημαντικη....τα αδεσποτα αλλο θεμα αλλα εξισου αημαντικο..Νομιζω οτι πρεπει αμεσα να βρεθει μια λυση απο τους υπευθυνους γιατι θακινδυνεψουν ζωες.Υπαρχουν αδεσποτα που ειναι επικινδυνα.Τι γινεται με το δημοτικο κυνοκομειο?

      Διαγραφή
    3. Απάντηση θα σου δώσει ο 5.56

      Διαγραφή
    4. Αριδαία νειους γιατί δεν ανεβάζεις το σχόλιο μου;Ούτε υβριστικο είναι ούτε ειρωνικό όπως το 5.56 αλλά ξέχασα δεν πρέπει να ασκούμε κριτική στόν δήμαρχο μας

      Διαγραφή
    5. εμ φαντάζομαι δεν κάνεις και αλλη δουλια απ το πρωι εως το βράδυ 6.37; βαλθηκες να γαμάς το δημαρχο, τοσο μένος ρε μαγκα, τοσο μένος;

      Διαγραφή
    6. Άρχισαν τα υβριστικά σχόλια ης βάρος μου που τόλμησα να γράψω κάτι για τον δήμαρχο σας,τώρα θα περνάει αβερτα της βρισιές και τις ειρωνείες για να με μειώσει το Αριδαία νειους!! Αντικείμενη δημοσιογραφία λέγεται αυτό!!7.20 τραβά να σου κάνει κανένα ιδιαίτερο ο δήμαρχος σου μπας και μάθεις λίγο ορθογραφία.

      Διαγραφή
    7. Κατ. Στανιση ¨" συγνωμη κυριε, ποιος ειστε;" πλακα εχεις ρε 7.40, τολμηρε μου ανωνημε χα..χα..χα...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News