Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Λεβέντης: Θυγατρική του Μητσοτάκη το ΠΑΣΟΚ

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ

Αφού χαρακτήρισε το ΠΑΣΟΚ «θυγατρική του κ. Μητσοτάκη» στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναρωτήθηκε: «Θέλει να κυβερνήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και χρωστάει ο ίδιος 300.000 ευρώ;»

Δήλωσε επίσης ότι διαφωνεί με όλα όσα κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9FM».

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ «για τα θαλασσοδάνεια που έδωσαν», αναφέρθηκε στα «εκατομμύρια που χρωστάνε σήμερα τα δύο μεγάλα κόμματα» και ως προς το σχέδιο πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια προς κόμματα και επιχειρήσεις ΜΜΕ είπε ότι αυτό «περιγράφει το έγκλημα χωρίς εγκληματίες».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι είναι σίγουρος για το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ και σημείωσε: «Η Φώφη Γεννηματά πριν λίγους μήνες (σσ: Στην ψηφοφορία για την απλή αναλογική) ψήφισε την ενισχυμένη αναλογική, να πάρει 50 έδρες ο Μητσοτάκης, το πρώτο κόμμα. Για να ψηφίσει ενισχυμένη αναλογική σημαίνει ότι έχει συμφωνία με τον κ. Μητσοτάκη να συμπράξουν τη νύχτα των εκλογών. Ό,τι είναι οι ΑΝΕΛ για τον κ. Τσίπρα είναι το ΠΑΣΟΚ για τον κ. Μητσοτάκη».

Σε ερώτηση για τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου και του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο κ. Λεβέντης υποστήριξε πως η κ. Γεννηματά έκανε συμφωνία μαζί του γιατί «απειλείται από τον Κώστα Σημίτη, μέσω της Διαμαντοπούλου και των άλλων». Εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ΠΑΣΟΚ θα χάσει από αυτή την κίνηση, διότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι «ανθρωποδιώκτης».

Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη αξιολόγηση, παρατήρησε πως είναι «κίνδυνος ακόμα και για εκλογές». Πρόσθεσε ότι το θέμα είναι οικονομικό, αλλά ο πρωθυπουργός «θέλει να το κάνει πολιτικό για να κοροϊδέψει πάλι τους ξένους».

Σε σχέση με την προσπάθεια διάσωσης του ΔΟΛ χαρακτήρισε «αχυράνθρωπο» τον Βασίλη Μουλόπουλο και σημείωσε: «Και σε άλλες εταιρείες κινδυνεύουν εργαζόμενοι, αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς. Γιατί έχουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΔΟΛ; Κάνει το χρυσό αυγό; Μιλάμε για μια ληστεία εις βάρος του ελληνικού λαού με τη μεσολάβηση των κομμάτων. Το κράτος θα τα βάλει τα λεφτά. Σιγά μη βρεθεί επόμενος να αναλάβει τα χρέη του Ψυχάρη... Τρελός θα υπάρξει;».

2 σχόλια:

  1. ΑΪΝΤΕ ΡΕ ΓΡΑΦΙΚΕ, ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταντια, δες ποιοι μας κυβερνουν, στερεψε η χωρα απο ηγετες και χορευουν τα μαζωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News