Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2017

Ο Γ. Σηφάκης συμμετείχε στην συνάντηση του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου με τους αγρότες

Συζήτησε με τους αγρότες των παραγωγικών Νομών για συντονισμό ενεργειών με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των καλλιεργειών τους

Στην συνάντηση περί των 20 αγροτικών συλλόγων με τον Υπουργό αναλύθηκαν τα προβλήματα του αγροτικού χώρου και οι αγρότες πρόβαλαν τα αιτήματα τους. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης με δεδομένο το καθημερινό του ενδιαφέρον για τα αγροτικά προβλήματα και την προσπάθεια του για την οργάνωση των αγροτών σε νέα βάση.

Ο Υπουργός εξέδωσε δελτίο τύπου με τα αποτελέσματα της συνάντησης.

Ο βουλευτής μετά την συζήτηση των αγροτών με τον Υπουργό συναντήθηκε με τους αγρότες των παραγωγικών Νομών ( δενδρώδεις καλλιέργειες κλπ) και τους κάλεσε σε συζήτηση με βάση τις ιδιαιτερότητες των καλλιεργειών τους και το γενικό πλαίσιο που διέπει τις επιδοτήσεις τους, τα θέματα του ΕΛΓΑ και άλλα.

Οι αγρότες ανταποκρινόμενοι δεσμεύτηκαν σε συναντήσεις μεταξύ αγροτικών συλλόγων όμορων Νομών της Βόρειας Ελλάδας σε πρώτη φάση με συμμετοχή βουλευτών των περιοχών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News