Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Δήμος Αλμωπίας μαζεύει τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους της Αριδαίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι ο Δήμος Αλμωπίας ξεκινά εκστρατεία για να συγκεντρωθούν όλα τα παλιά αυτοκίνητα, που έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες τους στους δρόμους της Αριδαίας και τα οποία αποτελούν εστίες μόλυνσης και παγίδες για τους πεζούς και καταλαμβάνουν χρήσιμους χώρους στάθμευσης.

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που θα εντοπίζεται ένα παλιό αυτοκίνητο, ο Δήμος Αλμωπίας θα προχωρά στην επικόλληση του ειδικού αυτοκόλλητου που το χαρακτηρίζει ως εγκαταλειμμένο και μετά από 45 μέρες θα αποσύρεται από την εταιρία ανακύκλωσης με την οποία έχει υπογραφεί σχετική σύμβαση.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΒΡΑΜΙΚΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

4 σχόλια:

  1. Και με τα παρκαρισμενα τι γίνεται?
    Τα παρατημένη ουτως η άλλως είναι εκτός κέντρου.
    Τα πρώτα όμως είναι.
    Έχει καταντήσει αηδία τα διπλό - τριπλό - παρκαρισμένα πολλές φορές και κανείς ( ειδικα η τοπική αστυνομία ) να μην κανει κάτι.
    Η είσοδος στην Αγγ Γατσου μοιάζει με γρίφο πολλές φορές.
    Διπλή σειρά στην πλευρα της συμβολής ,μονη η διπλή στην πλατεία, κάθετα η παράλληλα προς την πλατεία οχήματα και για να περάσεις οδηγώντας κανεις σλάλομ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο φίλε αλλά πιστεύω είσαι από αυτούς που αν σου κάτσει και βιάζεσαι θα διπλό και τριπλό παρκαρεις και αν σε γράψει η τοπική αστυνομία θα τρέξεις στο βύσμα γνωστό σου να προσπαθήσεις να τη σβησεις. Χωρίς να βγάζω το ευατο μου απέξω

      Διαγραφή
    2. Κυκλοφορώ με μηχανάκι

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News