Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΤΟ: Η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε την φωτο

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μπραντ Πιτ να περνάει πολύ άσχημα μετά το διαζύγιο του με την Αντζελίνα Τζολί, όμως, τα δεδομένα πλέον άλλαξαν για τα καλά!

Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Star, συνοδεύεται πλέον από λαμπερή ξανθιά ηθοποιό του Χόλιγουντ! «Συναντιούνται κρυφά εδώ και δύο μήνες» υποστηρίζει πηγή που επικαλείται το περιοδικό και λέει: «Καθώς προσαρμόζεται στη νέα πραγματικότητα κόβοντας τα δεσμά με την Άντζι, ο Μπραντ θα έχει περισσότερο χρόνο για να περνάει με την Κέιτ. Όταν θα συμβεί αυτό, νομίζω ότι θα κάνει και το επόμενο μεγάλο βήμα, να μετακομίσει στο σπίτι της Κέιτ στο Pacific Palisades».

Ωστόσο το Gossip Cop, έρχεται να διαψεύσει το δημοσίευμα του περιοδικού και υποστηρίζει ότι όλες αυτές οι «εμπιστευτικές πληροφορίες» δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο εικασίες του Star και ο Μπραντ Πιτ δεν είναι ζευγάρι με την Κέιτ Χάντσον.


Οι φήμες ότι οι δύο ηθοποιοί είναι ζευγάρι ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν το περιοδικό Star έγραψε ότι η Χάντσον είναι έγκυος από τον Πιτ κάτι που δεν αναφέρεται στο νέο δημοσίευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News