Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2017

Απογραφή μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας

Ανακοίνωση

Στα πλαίσια επικαιροποίησης της κατάστασης μελών του εμπορικού συλλόγου θα ήθελα να ενημερώσω τους συναδέλφους επαγγελματίες ότι ξεκίνησε απογραφή μελών, από τις 23 Δεκεμβρίου 2016 και θα τελειώσει στις 10 Ιανουαρίου.

Πέραν της επικαιροποίησης των στοιχείων , όπως διεύθυνση mail , διεύθυνση social media και τηλεφώνων των επιχειρήσεων γίνεται εγγραφή νέων μελών και πληρώνεται η ετήσια συνδρομή (πέντε ευρώ) για το 2017.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την μεγάλη ανταπόκριση του εμπορικού κόσμου της Αλμωπίας ολόκληρης αγγίζει το 65% από τις οδούς που έχουμε απογράψει.

Θα ήθελα να τονίσω πως η απογραφή θα είναι ένα μεγάλο εργαλείο στα χέρια όλου του εμπορικού κόσμου ώστε να προχωρήσουμε στην ψηφιοποίηση των στοιχείων και στην συνέχεια να οργανώσουμε μια μεγάλη γενική συνέλευση και να προχωρήσουμε μετά από αυτή:

1)Στην δημιουργία ενός ψηφιακού ιντερνετικού εμπορίου ,για όσους το επιθυμούν πάνω σε μια πλατφόρμα e shop.

2)Στην οργάνωση λευκής νύχτας ,για τον μήνα Μάιο.

3)Στην δημιουργία ψηφιακής κάρτας προνομίων για όλη την Αλμωπία.

4)Στην διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για νέες μορφές εμπορίου και πωλήσεων.

5)Στην αξιοποίηση της ιστοσελίδας του εμπορικού συλλόγου. http://emporikosaridaias.gr Και της ομαδας μας στο Facebook ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Και φυσικά σε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα προτείνουν τα μέλη μας ,μέσα από διαβούλευση, ξεκινώντας μετά την δεκάτη Ιανουαρίου 2017.

Σας εύχομαι μια πραγματικά επιτυχημένη επαγγελματική χρόνια καθώς και ευτυχισμένη σε προσωπικό επίπεδο.

Καλή χρονιά!

Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αριδαίας
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΙΖΟΣ
Αριδαία 4 Ιανουαρίου 2017

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους βρε παιδιά.Ο εμπορικός σύλλογος σε κάθε πόλη παίζει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή.Έστω κι αργα ξυπνήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News