Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Μοίρασαν δώρα σε μικρά παιδιά τα στελέχη της ΝΔ στην Πέλλα

ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΔΩΡΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Σε μια όμορφη Εορταστική κίνηση – δράση προχώρησε η ΔημΤο Πέλλας σε συνεργασία με την ΝοΔΕ Πέλλας. Την ώρα που οι κυβερνητικοί βουλευτές του Σύριζα στην Πέλλα αλληλοσπαράζονται κατηγορώντας ο ένας των άλλον, η ΝΔ κάνει βήματα μπροστά βγαίνοντας από τα στενά πολιτικά δρώμενα, κάνοντας πράξη το εορταστικό μήνυμα των Θεοφανίων.

Στελέχη της ΔημΤΟ και ΝοΔΕ Πέλλας επισκέφθηκαν την Πέμπτη παραμονή των Θεοφανείων, το Γ.Ν. Γιαννιτσών και ειδικότερα την παιδιατρική κλινική και μοίρασαν δώρα στους μικρούς ασθενείς που νοσηλεύονταν τις Άγιες αυτές μέρες. Με ενθουσιασμό παιδιά και γονείς υποδέχθηκαν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τους ευχαρίστησαν για την ευγενική αυτή πράξη.


Την δράση στήριξαν με την παρουσία τους εκτός από τον Πρόεδρο της ΝοΔΕ Πέλλας, Αθανάσιο Γίδαρη και τον Πρόεδρο της ΔημΤΟ Πέλλας Λύσανδρο Αμιτζόγλου οι:

Διονύσης Σταμενίτης, πρ. Βουλευτής και μέλος της ΠΕ
Δάνης Τζαμτζής, πρ. Βουλευτής
Νίκος Θωμαίδης, μέλος ΠΕ και μέλος ΝοΔΕ Πέλλας
Θεμιστοκλής Δαμάκης, Τομεάρχης Πέλλας
Αστέριος Αντωνίου, Πολιτευτής και πρ. Πρόεδρος ΝοΔΕ
Λάκης Βασιλειάδης, Περιφ. Σύμβουλος και πρ. Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Πέλλας
Κωνσταντίνος Μπαρμπαγιάννης, υπευθ. Τομέα Δικαιοσύνης ΝοΔΕ Πέλλας
Κυριάκος Τσολακούδης, υπευθ. Τομέα κοινωνικής πρόνοιας ΝοΔΕ Πέλλας
Κωνσταντίνος Ρεμπετσιώτης, μέλος ΝοΔΕ Πέλλας και Τομεάρχης Καστοριάς
Δημήτριος Σιδηρόπουλος, μέλος ΔημΤΟ Πέλλας
Θωμάς Σεβαστιάδης, μέλος ΔήμΤΟ Πέλλας ΝοΔΕ Πέλλας Τομέας Επικοινωνίας

Σημ. Η φωτογραφία στο δωμάτιο νοσηλείας δημοσιεύεται με την άδεια των γονέων των παιδιών, η ΔημΤΟ – ΝοΔΕ θέλοντας να προστατεύσει την ιδιωτικότητα των μικρών ασθενών δεν δημοσιεύει τα πρόσωπα τους.

1 σχόλιο:

  1. Πάλι δεκανίκι της Θεοδώρας έγινε η νέα δημοκρατια, πήγε πρώτα στην παιδιατρική η Τζάκρη κ μετα πήγε η νοδουλα. Εδώ βγάλατε ολόκληρη ανακοίνωση για χάρη της, την ουρά της δεν θα φτιάχνετε.
    Αχ Κυριάκο, κοίτα ποιούς έχεις σε θέση κλειδιά σε Νομαρχιακή και Δημοτική Επιτροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News