Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

Ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων του Δήμου Σκύδρας

Ενημέρωση για τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Σκύδρας

Πληροφορούμε, με το παρόν, τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι, λόγω της συνεχιζόμενης αποκατάστασης των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί με τη συνεργασία των Εκπαιδευτικών, και του εφοδιασμού με πετρέλαιο των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκύδρας κατά τη διάρκεια της Παρασκευής 13,του Σαββάτου 14 και της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017, η οριστική απόφαση για τη λειτουργία ή μη των ανωτέρω Εκπαιδευτηρίων θα γνωστοποιηθεί νωρίς την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 με σχετική ανακοίνωση που θ΄αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.Skydra.gr.) και θ΄αποσταλεί ταυτόχρονα στα μέσα ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News