Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Η Apple διαφημίζει το iPhone 7 και πρωταγωνιστεί η Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διθυραμβικά σχόλια για τη χώρα μας

Ένα καινούριο βίντεο γύρισε η Apple για να προωθήσει το iPhone 7plus.

Θέμα του διαφημιστικού είναι η κάμερα της νέας συσκευής, που κάνει μοναδικά πορτρέτα και για να την αναδείξει καλύτερα, ο παγκόσμιος κολοσσός της τεχνολογίας, επέλεξε το διαφημιστικό να γυριστεί στην χώρα μας. Το διαφημιστικό σποτ θα κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα στη μετάδοση της αποψινής τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Το βιντεάκι έχει διάρκεια μόλις ενός λεπτού, που είναι όμως αρκετό για να γεμίσει ο θεατής εικόνες από την Ελλάδα. Όχι τόσο τα τοπία της, τα διάσημα και δημοφιλή της μέρη και νησιά, αλλά τους ανθρώπους της, τους φιλόξενους, καλόκαρδους, αγαθούς και γελαστούς ανθρώπους της καθημερινότητας, που συναντά κανείς παντού.

Η κεντρική ιδέα του βίντεο είναι η εξής: Μια νεαρή κοπέλα επισκέπτεται τη γιαγιά της, που ζει σε κάποιο ελληνικό νησί, και την βγάζει φωτογραφία με το νέο της τηλέφωνο. Η γιαγιά ενθουσιάζεται με το πορτρέτο και σύντομα τα νέα… διαδίδονται και όλο το νησί ζητά κι αυτό μια φωτογραφία!




Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News