Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Πυροβολισμοί στο διεθνές αεροδρόμιο της Φλόριντα - Ένας νεκρός, 9 τραυματίες

Η πρώτη αναφορά της αστυνομίας έκανε λόγο για έναν ένοπλο και πέντε θύματα

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν από ένοπλο άνδρα ο οποίος εισέβαλε στις εγκαταστάσεις του διεθνούς αεροδρομίου Fort Lauderdale-Hollywood, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών και άρχισε να πυροβολεία αδιακρίτως.

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση, καθώς οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση γύρω και μέσα στο διεθνές αεροδρόμιο. Την στιγμή της επίθεσης επικράτησε πανικός, καθώς οι πολίτες έτρεχαν προς κάθε κατεύθυνση, προκειμένου να προφυλαχθούν από τον δράστη.

Επιβάτες πτήσεων που μόλις είχαν προσγειωθεί, επέστρεψαν εσπευσμένα μέσα στα αεροσκάφη, όπου τους δόθηκε εντολή να αναμένουν νεώτερες οδηγίες, ενώ αρκετές δεκάδες περιορίστηκαν στο πάρκινγκ των αεροπλάνων, εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Η πρώτη αναφορά της αστυνομίας έκανε λόγο για έναν ένοπλο και πέντε θύματα. Λίγα λεπτά αργότερα έγινε γνωστό ότι υπάρχει ένας νεκρός και εννέα τραυματίες.

Η αστυνομία δείχνει να έχει αναλάβει τον έλεγχο, αλλά δεν επιτρέπει σε κανέναν να εξέλθει ή αν εισέλθει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και να είναι ασφαλής η περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News