Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Κέρδη 70.000 ευρώ το χρόνο για τα Λουτρά από τη λειτουργία του υδροηλεκτρικού! Με σφραγίδα Δημήτρη Μπίνου!

Δελτίο Τύπου

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ 21/01/2017 ΕΩΣ 13/02/2017 

Ηλεκτρονικό Ανοικτό Δημόσιο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού για τη Μονάδα Υδροηλεκτρικού Σταθμού των Λουτρών, προκήρυξε η Δημοτική Επιχείρηση Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας.

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά την προμήθεια με εγκατάσταση Πεδίου Μέσης Τάσης και προμήθεια με εγκατάσταση Πεδίου Χαμηλής Τάσης και θέση σε λειτουργία του έργου, ενδεικτικού προϋπολογισμού 98.456 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και θα καλυφθεί από ίδιους πόρους της Δημοτικής Επιχείρησης.


Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίστηκε η 21/01/2017 και ώρα 08:00 π.μ., ενώ καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών ορίστηκε η 13/02/2017 και ώρα 05:00 μ.μ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα.


Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο υδροηλεκτρικός σταθμός των Λουτρών παρότι έχει κατασκευαστεί το 1991 από την τότε κοινότητα δεν λειτούργησε ποτέ παρά μόνο δοκιμαστικά. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος σταθμός με τη λειτουργία του θα αποφέρει στην Δημοτική Επιχείρηση κέρδη 70.000 ευρώ ετησίως σύμφωνα με τη σχετική μελέτη. Παράλληλα, στόχος της Διοίκησης είναι να λειτουργήσει και ως πάρκο ενέργειας το οποίο θα επισκέπτονται μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι μόλις ανέλαβε η σημερινή Διοίκηση πληρώθηκαν 25.000 ευρώ για τους όρους σύνδεσης της ΔΕΗ ώστε να μη χαθεί η άδεια.

18 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ., ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ. ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΝΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΤΥΧΩΝ ΜΑΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΣΥΝΕΧΕΙΣΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο πασοησ γιατι δεν το εκανε;;; τοσο αγαπη για το λουτρακι;;;; μπραβο μπινο. σε παραδεχομαι. εισαι πρωτοσ με διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ {ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δημαρχος της καρδιάς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντρέπομαι που ζω στην Έδεσσα με δήμαρχο που είχε τουριστικό γραφείο. Συγχαρητήρια ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πηγα προχθες στα λουτρα μετα δυο χρονια, επιτελους δεν πατησα σε λασπες, ειλικρινα δεν λεω οτι καναν την Ακροπολη αλλα ρε βλεπεις εργο βλεπεις οτι αλλαξαν πραγματα, απορω τον Μπινο περιμεναν? γιατι ρε οι πριν δεν, γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΙΓΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΣΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Π.Χ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.Ο.Κ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΕΛΕΟΣ!ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ρε πουτανε ξερεις οτι τα γραφει ενας? εχεις πλακα ρε φιλε, τοσο ζηλια μα τοσο ζηλια.

      Διαγραφή
  9. Μπράβο κ. Μπινο είσαι πράγματι άξιος της θέσης σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ξέρετε να διαβαζετε?
    1.το έργο κατασκευαστηκε από άλλους.
    2.τώρα πληρώνονται χρήματα για εξοπλισμό και άδειες.
    3.Το έργο ΘΑ αποδώσει κέρδη.
    4.Για την ώρα λέμε ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή.
    5.Όσοι αγαπούν αυτό το Δήμαρχο ας μην αναφέρουν εκφράσεις μονιμότητας του στο Δήμο γιατί απωθούν την πλειοψηφία του κόσμου που θα τον ήθελε και ψηλοτερα.
    6.Ο Δήμος έχει ακόμα πολλά να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΣ ΠΕΣ ΘΑ ΠΙΣΤΈΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ ΠΟΎ ΓΡΆΦΕΤΕ ΌΛΑ ΑΥΤΆ ΤΑ ΕΓΚΏΜΙΑ ΌΤΙ Ό ΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΊ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ Τ ΑΞΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
  12. Δεν ξέρω αν το χει κάνει ήδη αλλά θα μπορούσε να συναντηθεί με τον Σηφάκη γιατί ο άνθρωπος ξέρει έχει υδροηλεκτρικό θα του έδινε κάποιες χρήσιμες συμβουλές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το αν τον ζητάμε και τον θέλουμε θα το δείτε σε 2 χρόνια χειροκροτητες του καναπέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τού καναπέ ειπες? εσύ κακομούτσουνε ζηλιάρη πού κάθεσε? σέ αγγούρι? καί φυσικά σε καναπέ καθόμαστε παπάρι ε παπάρι, αυτο δηλαδή μάς κάνει νά μήν εχουμε αντίληψη των πραγμάτων?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News