Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Εκτροχιαστηκε το τραίνο του ΦΟΑ στη Νάουσα! Ζαφειρακης - ΦΟΑ 68 - 65

Ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ λίγο πριν το τέλος έκανε την προσπέραση όμως οι αντίπαλοι ανεκαμψαν και με καλές άμυνες έφτασαν στην μεγάλη νικη

Δεν τα κατάφερε ο ΦΟΑ στη Νάουσα καθώς η έλευση του νέου έτους έφερε την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με σκορ 68-65 απο τον τοπικό και αξιόμαχο Ζαφειρακη.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βατση που είδε βασικά ατού να μην ειναι σε καλή μέρα ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ λίγο πριν το τέλος έκανε την προσπέραση όμως οι αντίπαλοι ανεκαμψαν και με καλές άμυνες έφτασαν στην μεγάλη νικη.

Μοναδικοί διασωθέντες των πρωτοπόρων οι Τζατσης (κορυφαίος), Μπεγλοπουλος, Αβραμιδης ΦΟΑ (Π.Βατσης) Αμπαρης, Αμανιδης, Αβραμιδης 15 (4), Σαμαρτζιδης, Αργυρος, Τοπαλιδης 2, Μπεγλοπουλος 10, Παπαβρααμ, Αλεξανδροπουλος, Μακροπουλος 9, Στρεπκος 6, Τζατσης 23 (4)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News